Futsal-turnaukseen 9.4.!

Tänä vuonna Höntsyn futsal-turnaus pelataan lauantaina 9.4. Lentävänniemen koululla noin klo 10-16. Vielä mahtuu mukaan – minimiosallistujamäärä 20 on kasassa, maksimi on 30, joten kannattaa toimia nopeasti. 

futsalia
Edellisen futsal-turnauksen kilpasarjaa.

Höntsyn turnauksissa pelataan lyhyitä pelejä, joiden välissä jaot aina vaihtuvat. Kunkin matsin jälkeen merkataan pisteet voitosta/tasurista taulukkoon. Kun jaot vaihtuvat, syntyy jokaiselle oma yksilöllinen pisterivi. Pisteet metsästetään aina joukkueena, mutta turnausvoitosta kilpaillaan yksilöinä. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Käytössämme on aiempaa paremmat, hyvin tasapuolisesti jakoja arpovat taulukot.

Noin puolivälissä turnausta siirrytään alkulohkoista eritasoisiin finaaleihin, joten jälkipuoliskolla jokainen pääsee omantasoistensa pelurien seuraan kamppailemaan kyseisen tason voittopokaalista.

Pelit pelataan 5 vs 5 virallisen kokoisiin futsal-maaleihin. Lohkossa voi olla myös 11-13 peluria. Tällöinkään ei yksittäisessä pikkupelissä ole vaihtopelaajia, vaan taulukon mukaisesti kukin huilaa vuorollaan aina kokonaisen pelin. Turnaukseen voidaan ottaa 20-26 tai 30 pelaajaa. Yli 30:ä ei oteta, koska yhdellä kentällä pitää kaikkien päästä myös pelaamaan. Maksimi on siis kolme täyttä lohkoa, ja jos näin paljon pelaajia saadaan, pidennetään turnausaikaa hieman. Vastaavasti jos jäädään noin 20:een, on kokonaisaika hieman lyhyempi.

grand slam 2016Tästä turnauksesta alkaa samalla vuoden 2016 eri lajien turnausten kokonaiskilpailu eli Grand Slam. Heti keräämään pisteitä kohti Vuoden Höntsärin titteliä! Tulossa kevätkaudella myös sisälentis 7.5. ja päiväsähly 21.5. (12.3. järkätään YöBiitsi, jonne kannattaa tulla vaikkei se Grand Slamiin kuulukaan).

Ilmoittaudu heti täyttämällä tämä lomake! Pelimaksu ennakosta 2.4. asti on normaali 25,- ja alennettu 20,-. Ennakkoilmoittautumisen päätyttyä hinta on 30/25 euroa. Alehintaan ovat oikeutettuja Höntsypassin (tai Drop-in-passin) omistajat sekä opiskelijat, eläkeläiset ym. ei-työssäkäyvät.