”Hirveetä rääkkiä on ollu”

HÖNTSY, KUOPIO Osa Höntsyn puistosählyjoukkueesta on ollut kuluvalla viikolla raskaalla kuuman paikan leirillä Itä-Suomessa. Tässä parit kuvat ja kommentit.

– Ihan hirveetä rääkkiä on ollu, toteaa Höntsyn kapteeni Igor Larionov (ylimmässä kuvassa oikealla). Niin tiukkaa reeniä on vedetty, että hiki on valunut oikeastaan koko ajan aamusta iltaan. Sen verran kovalla rasituksella on menty, että tuntuu että hikeä pukkaa levossakin, Igor tilittää.

reeni1_resize

Samassa kuvassa vasemmalla näkyvä Höntsyn terrierimäinen laitahyökkääjä Juri Gagarin on kovemman peruskuntonsa avulla kestänyt rääkin paremmin.

– Kyllä meikä olis voinut reenata paljon enemmänkin, tuntuu vaan että Igorilta loppuu bensa koko ajan. Ottaa vaan kuppiin kun joukkueen lääkäri koko ajan yrittää toppuutella, raportoi 13-vuotias Gagarin, jonka sydänsairaudesta Höntsyn fanijoukoissa on oltu viime aikoina huolestuneita.

– Ei kuulkaa haittaa menoa. Pillerit vaan naamaan ja menoksi. Virtaa riittää, Juri vakuuttaa.

Gagarinin osallistuminen ensi lauantain puistosählyturnaukseen on vaakalaudalla. Järjestäjät ovat alkaneet urputtaa lajilisensseistä, pelioikeuksista ja siitä, että mies ei tarvitse mailaa sählätessään. Se on tämän leirin perusteella selvää, että innosta osallistuminen ei ainakaan jää kiinni.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

reeni2_resize

reeni3_resize

odotus
Alkais jo!