Höntsää varattomille jouluiloa!

Nyt voit ansaita hyvän joulumielen pelkästään höntsäämällä. Viimeisellä Höntsyviikolla ennen joulutaukoa lahjoitamme nimittäin jokaisesta pelaajasta – lipputyypistä ja iästä riippumatta ja vetäjät mukaan lukien – 40 senttiä Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen. Pidämme myös mukana keräyslipasta niin, että voit itse osallistua haluamallasi summalla.

byPerOlaWibergPowi
Photo by Per Ola Wiberg.

”Höntsäten jouluiloa varattomille” -projekti on siis voimassa viimeisellä viikolla ennen joulutaukoa eli tiistaista 14.12. sunnuntaihin 19.12. Tänä aikana laitamme ylös pelaajien määrät joka vuorolta, ja tilitämme jokaisesta pelaajasta 40 senttiä keräykseen. Pelaamalla kaksi vuoroa peräkkäin tienaat tuplasumman Joulupataan. Kuten todettua, lahjoitus on täysin lipputyypistä riippumaton, eli vaikka olisit maksanut pelisi jo etukäteen kuukausi- tai vuosikortin muodossa tai olisit pelaamassa ensimmäistä kertaa ilmaiseksi, tienaat höntsäämällä rahaa hyvään tarkoitukseen.

Pidämme kyseisenä aikana mukana myös lipasta, johon voi kukin tuoda oman lahjoituksensa varattomien jouluiloksi. Höntsyssä kertyvät rahat – sekä yrityksen että pelaajien lahjoitukset – tulevat käyttöön nimenomaan Tampereen alueella. Pelastusarmeija jakaa avustukset joulun tienoilla niitä eniten tarvitseville.

Miksi Pelastusarmeija ja tietoa keräyksestä

Höntsy haluaa muistaa huono-osaisia näin joulun alla. Pelastusarmeijan Joulupata-keräys on tähän oiva väline, sillä varat käytetään saman tien lähialueen varattomien auttamiseen. Pelastusarmeija on kristillinen järjestö, mutta valinta ei ole puoleltamme minkäänlainen kannanotto mihinkään suuntaan – paitsi siihen, että Joulupata-keräys on tehokasta hyväntekeväisyyttä. Yli 96% kerätyistä varoista menee perille, eli lahjoitukset eivät sula keräyskustannuksiin. Organisaatio myös lupaa, että avun tarvitsijoita ei millään tavoin valikoida vakaumuksen perusteella – tai muutenkaan millään muulla tavoin kuin avun tarpeen perusteella.

Uskomme heitä, Pelastusarmeija on perinteinen ja hyvämaineinen hyväntekeväisyysorganisaatio jonka Joulupata-keräys on tuonut iloa vähävaraisten jouluun jo yli sata vuotta. Keräyksestä voi lukea lisää keräyksen omilta nettisivuilta, jota kautta muuten myös voi tehdä lahjoituksensa.

Sisäpelitossut jalkaan ja hyväntekeväisyyttä tekemään – takaamme, että hiki tulee, mutta palkitsevaa se on!