Höntsy-Volleyn joukkueet, ilmoittautuminen syyskaudelle 2017

Haluatko pelata lentopalloa Tampereen kuntosarjassa? Nyt siihen on mahdollisuus. Katso lisätiedot ja pistä oma ilmoittautumisesi tulemaan. (Huom. ilmoittautumisia otetaan nyt vain naisten joukkueeseen). 

hontsyttaret pieniHuom. mikäli haluat pelkästään höntsäillä lentopalloa kaikille avoimilla vuoroillamme, sinun ei tarvitse (eikä pidä) ilmoittautua joukkueeseen. Kaikille avoimia vuoroja on syksyllä joka päivä, joten pelailemaan kyllä pääsee muutenkin.

Höntsyn lentisseura Höntsy-Volley hakee pelaajia naisten Höntsyttäriin. Syyskaudella Höntsyttäret pelannee naisten kuntosarja B:ssä. Höntsyttäret oli kevätsarjassa niukasti putoamisviivan alla, mutta heidän pelipaikkaansa vaikuttanevat sarjojen joukkuemäärät ym. Lopullista tietoa sarjatasosta syksyllä ei vielä ole).

Kaikkien Höntsyttärissä pelaamisesta kiinnostuneiden – sekä uusien että vanhojen – tulee täyttää ilmoittautumislomake.

Kuntosarjan taso on (Höntsyn vuorojen mittapuulla) hyvä. Tavoitteena on saada kasaan kilpailukykyiset joukkueet joissa on hyvä henki ja sopivasti pelaajia. Ilmoittautuminen ei siis takaa, että pääset juuri nyt mukaan joukkueeseen (yksi mahdollisuus on myös aloittaa treeniringistä).

Joukkueelle tulee yksi oma viikoittainen salivuoro. Tällä vuorolla harjoitellaan ja myös pelataan kotipelit. Lisäksi pelataan vieraspelejä. Pelejä tulee syksyllä noin 8-12 kpl. Joukkueen sopiva koko on sitoutumisasteesta riippuen noin 12 pelaajaa, joten kaikki eivät pelaa kaikkia pelejä – peliaika jaetaan tasapuolisesti. Pelit ovat Tampereen alueella arki-iltaisin.

öntsyttärien treenivuoro on Tesoman koulun alasalissa (erittäin hyvä sali lentopalloon) keskivikkoisin klo 20-21.30 (sama aika kuin viime kaudella, parempi sali). Joukkueella on lisäksi mahdollisuus järjestää ennen sarjan alkua yksi pidempi treenipäivä, jonka aikana käydään rauhassa kuviot läpi – tähän ja joskus treeneihinkin on saatavilla ulkopuolista treeniapua.

Pelimaksut: Höntsypassin omistajalle joukkueessa pelaamisesta ei tule lisämaksua, mutta passi on tällöin pidettävä voimassa koko syyskauden (syys-joulukuu) ajan. Myös ilman passia on mahdollista osallistua. Tällöin maksu on joukkueen pelaajamäärästä riippuen noin 90-120 euron luokkaa. Kapteenina toimivalle katsotaan maksuista joku pieni alennus, kullekin joukkueelle pyritään valitsemaan kaksi kapteenia. Joukkueiden lopullinen kokoonpano sovitaan Höntsyn ja  kapteenien kesken.

Mikäli joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Avaa ilmoittautumislomake tästä. Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova, mikäli sinut otetaan mukaan.

Ilmoittautumisaikaa 22.8.2017 asti (tapauskohtaisesti voidaan toki joku ottaa myöhemminkin mukaan). Treenivuorot alkavat ke 30.8.

Joukkueeseen kaivataan mielellään myös henkilöitä, jotka käyvät treenivuoroilla harjoittelemassa ja pelailemassa, vaikkeivät kuulukaan varsinaiseen pelaavaan kokoonpanoon. Treenirinkiin kuuluminen on hyvä tapa nähdä, minkä tasoista ja millaista joukkueiden meininki on. Voit täyttää ilmoittautumislomake myös siinä tapauksessa, että sinua kiinnostaa vain treeniringissä mukana oleminen.