Höntsyn ”10-vuotisjuhlat” lauantaina 14.5.2022

Ensimmäiset Höntsyt höntsättiin 4.10.2010, ja 10-vuotisjuhlat piti tietenkin pitää vuonna 2020, mutta tunnetuista syistä ne ovat siirtyneet aina eteenpäin. Nyt ne vihdoinkin pidetään 14.5.2022 Kalevassa Laulumajalla. 

Juhlat on tarkoitettu Höntsyn asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ennakkoilmoittautuminen on avattu varaaheti.fi/hontsy -palvelussa! Mukaan mahtuu korkeintaan noin sata juhlijaa – ilmoittautuminen on kiintiöity höntsypassilaiset / vetäjät / kutsuvieraat / muut. Huom. haluamme, että mahdollisimman moni em. porukasta mahtuu mukaan, ja siksi toistaiseksi ilmoittautuminen ei ole avoinna muille kuin höntsyläisille ja kutsuvieraille – ei siis esim. aveceille. Tätä tarkastellaan uudelleen lähempänä juhlaa, eli mikäli näyttää siltä, että tilaa on, niin voidaan seuralaisille avata oma ilmoittautumiskiintiönsä.

Ihan kaikkia paikkoja ei ole heti laitettu jakoon, joten vaikka välillä olisi täyttäkin, kannattaa laittaa itsensä jonoon.

Juhlat alkavat klo 18 ja toivomme, että vieraat ovat paikalla klo 19 mennessä. (Drinkkilippujen jako ainakin päättyy näillä main iltaa! Samoin virallinen ohjelma noin klo 19). Pukukoodi on vapaa, juhlien on tarkoitus olla rentoa ja mutkatonta yhdessäoloa Höntsyn tyyliin.

Juhlissa on arpajaiset, joilla katetaan juhlien kuluja. Joka arpa voittaa, pääpalkintona Mustangin grilli. Vitosen per arpa, kympillä kolme, varaa käteistä tätä varten!

Juhlassa soitetaan höntsyläisten valitsemaa musiikkia, voit lisätä omat 1-2 juhlimiseen soveltuvaa biisiä Spotify-listalle täällä (kukin linkki on voimassa 24 h ajan, joten päivitämme linkkiä tälle sivulle aika ajoin):

https://open.spotify.com/playlist/5aP7TrHAMY1hfVlIwzJ17s?si=JNV0nrJwT2mH5fW7DKSBzg&pt=664764811ec88ca2eaeb7a78f94444dd

(Em. linkki voimassa 12.5. klo 10 asti). Käymme ennen bileitä listan läpi ja pyrimme saamaan siitä monipuolisen, eri-ikäisiä höntsäreitä viihdyttävän kokonaisuuden. Emme voi taata, että jokainen ehdotus päätyy lopulliselle soittolistalle.

Juhlat ovat maksuttomat, mutta ilmoittautuminen on sitova; jotta saadaan pelipaikat täytettyä, peritään peruuttamattomasta poisjäännisät sakkomaksu – osallistuminen on peruttava viimeistään juhlaviikon keskiviikkona. Juhlissa on juoma- ja ruokatarjoilu (Secret Sauceityn pizzaa!) sekä kaikenlaista ohjelmaa.

Pippaloiden järjestelyt ovat iso homma – niin etukäteen kuin juhlapäivänäkin. Meillä on ollut suunnittelua tekemässä pieni juhlatoimikunta, joka suunnitteli juhlia jo silloin, kun Höntsyn perustamisesat ihan oikeasti oli vajaa 10 vuotta… Suunnitteluun ja juhlapäivän järjestelyihin pyydetään mukaan vapaaehtoisia – voit osallistua ihan pienelläkin panoksella yhteiseen hommaan! Ilmoita itsestäsi täällä.

Päivitämme tietoa juhlista, mm. ohjelmarunkoa, tälle sivulle ja juhlan Facebook-tapahtumaan. Mikäli haluaisit olla osa ohjelmaa, esim. esittää jotain tai puhua juhlissa, voit olla siitä yhteydessä Ilkkaan (ilkka.virjo@hontsy.fi) tai myöhemmin nimettävään juhlien seremoniamestariin. 

Höntsyn taivalta juhlissa tietysti muistellaan. Onko sinulla mahtavia Höntsy-muistoja, tai kivoja kuvia / videoita matkamme varrelta?