Höntsymuistoja kerätään!

Höntsy täyttää tänä syksynä 10 vuotta ja mikäli Luo… korona suo, on 3.10. luvassa eeppiset pippalot. Juhlissa tietenkin muistellaan 10-vuotistaivalta. Millaisia Höntsymuistoja sinulla on? Entä löytyykö sinulta hyviä valokuvia ja/tai videoita matkan varrelta? Lähetä omasi juhlien kuvakavalkadia varten!

Footvolleytäkin on joskus kokeiltu. Nyyssösen osalta se tosin näyttää ihan samalta kuin tavallinen lentis.

Juhliin tulee siis pyörimään Höntsykuvista ja -muistoista tehty kuvakavalkadi. Joitakin kuvia ja juttuja nostetaan esille muutenkin. Auta meitä tekemään juhliin parasta mahdollista ohjelmaa, ja lähetä omat kuvasi/videosi & tähtihetkesi tai muuten mieleen painuvat Höntsyhetket & -tarinat meille!

Vastaanotamme em. tavaraa osoitteessa ilkka.virjo@hontsy.fi . Kuvat ja videot vastaanotamme mieluiten mahdollisimman hyvälaatuisina (heijastetaan seinälle isossa koossa). Mikäli olet lähettämässä enemmän kuin ihan yksittäisen kuvan, niin käytä jotain siirtopalvelua, esimerkiksi wetransfer.com toimii mainiosti. Sen avulla voit lähettää jopa pari gigaa kerralla, joten isomamtkin tiedostot siirtyvät helposti.

Kiitos jo etukäteen!