Höntsyn hinnasto muuttuu 1.6.2024

Viime aikoina voimakkaasti kohonneista kustannuksista johtuen joudumme tarkistamaan hintojamme kesäkuun alusta alkaen.

Edellisen kerran Höntsyn hinnat muuttuivat 1.10.2022. Tuon jälkeen kustannukset ovat nousseet roimasti, mm. kaupungin salivuokriin tuli heti vuoden 2023 alusta 20 prosentin  Raholan vuokriin noin 15 prosentin korotus. Kirjanpito, kaikenlaiset palvelumaksut ja muut hallinnolliset kulut ovat kallistuneet kymmeniä prosentteja. Myös erilaiset jatkuvat hankinnat ovat kallistuneet, minkä jokainen on varmasti huomannut arjessaan. Liikunta- ja virkistysetujen provisiot ovat myös vuosi vuodelta nousseet, nykyisin nämä pyörivät jo viiden prosentin tuntumassa.

Muutaman vuoden aikana on tullut myös kokonaan uusia kustannuksia, joista pelaajat selvästi hyötyvät, mm. varausjärjestelmän kulut, uusia arvokkaampia pelipaikkoja (mm. Sammon uusi koulu) ja säbä- ja kiekkomaalivahtien tuntuva palkitseminen, jonka ansiosta molarit saadaan käytännössä kaikille vuoroille.

Kaikesta tästä johtuen on ollut jo pidempään selvää, että hintojen korotus on valitettavasti kohta edessä. Ajatuksena oli kärvistellä vielä hetki ja tehdä korotus vasta syyskauden alkaessa, mutta taloudellinen tilanne pakottaa siihen jo nyt. Korona-ajan jälkeen Höntsy on tehnyt vuosittain joitakin tuhansia euroja tappiota, eikä tästä johtuen oikein puskureita enää ole. Päättyvällä talvikaudella on useimpien vuorojen täyttöaste ollut erinomainen, ja kun siitä huolimatta kassassa pohja paistaa, on pakko toimia näin.

Uudet hinnat tulevat kaikille asiakkaille voimaan kesäkuun alusta. Poikkeuksena ovat henkilöt, joilla on meneillään Höntsypassin 12 kk sitoutumisjakso – heidän kohdallaan tuo 12 kk mennään loppuun vanhalla hinnalla ja uusi astuu voimaan sitoutumisajan päätyttyä. Samoin, jos olet maksanut vuoden kerralla, niin uusi hinta tulee voimaan tuon vuoden jälkeen.

Uutuutena myyntiin tulee myös erillinen kuukausikortti, jolla pelaat kyseisen ajan sitoutumatta mihinkään. Tämän kortin voi ostaa varaahetistä tai verkkokaupastamme – teknisistä syistä se on voimassa neljä viikkoa. .

Hintojen korottaminen on toki ikävä ja raskas päätös. Kuitenkin, jos verrataan Höntsyn hintojen kehitystä muihin liikunta-alan hintoihin, niin korotukset ovat olleet maltillisia. Aloittaessamme vuonna 2010 kertalippu maksoi 9 euroa (nyt uusi hinta 14 eur). Vuoden sopparilla jatkuva pelailu on ollut halvimmillaan 39 euroa /kk (nyt 56 eur). Monella muulla liikunta-alan toimijalla hinnat ovat jopa kaksinkertaistuneet tänä aikana. Korotukset ovat varsin hyvin linjassa myös kuluttajahintojen yleisen nousun kanssa.

Höntsyn hinnat 1.6.2024 alkaen:

NormaaliAlennettu
Kertalippu14 €12 €
5 kerran kortti, voimassa 12 kk ostopäivästä55 €49 €
10 kerran kortti, voimassa 6 kk ostopäivästä99 €89 €
Vuosi lisää käyttöaikaa vanhentuneeseen sarjakorttiin. Voit ostaa kerran, hinta per jäljellä oleva kerta.4 €3 €
Höntsypassi 12 kk sitoutumisajalla56 €/kk
Höntsypassi ilman sitoutumisaikaa69 €/kk
Kk-kortti (voimassa 4 viikkoa ostopäivästä), ostettavissa varaahetistä ja verkkokaupasta75 €70 €

Mutta hinnathan nousevat vasta 1.6. – miten otan hyödyn irti nyt?

Nyt sinulla on vielä 1.6. mennessä mahdollisuus ostaa passiaikaa tai käyntejä vanhaan hintaan! Ai miten?

Eikö sinulla ole vielä Höntsypassia? Tilaa uusi 12 kk Höntsypassi viimeistään 31.5.2024, niin koko sitoutumisaika menee vielä vanhalla hinnalla. Voit myös maksaa vanhan hinnaston mukaisesti koko vuoden kerralla ja saada yhden kuukauden kaupan päälle. Tilaa omasi Höntsypassi-sivulta.

Entä vanhat Höntsypassilaiset? Kk-maksua maksavalla on aina mahdollisuus maksaa myös vuosi kerralla. Jos haluat, voit ilmoittaa ennen toukokuun loppua maksavasi vuoden kerralla, jolloin saat sen vanhalla hinnalla ja vielä vanhan hinnaston mukaisesti yhden kuukauden kaupan päälle. Samoin, jos olet aiemmin maksanut vuoden kerralla ja tuo vuosi on tulossa lähiaikoina täyteen, voit halutessasi maksaa seuraavan setin vanhalla hinnalla nyt. Laita viestiä minulle ilkka.virjo@hontsy.fi jos haluat toimia näin.

Mites me muut? Voit tietenkin ostaa sarjakortteja vanhalla hinnalla! Huomaa kuitenkin, että 10 kerran kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Viiden kerran kortti sen sijaan on vanhan hinnaston mukaisesti voimassa ikuisesti, joten niitä voit ostaa varastoon isommankin satsin. Teknisistä syistä sähköiseen korttiin tulee vuoden voimassaoloaika, mutta sitä voidaan tarvittaessa pidentää. Osta kortit verkkokaupastamme