Höntsyn Sählyliigaan!

Onko työpaikallanne tai kaveriporukassanne sählääjiä ja säbäilijöitä, mutta ei tarpeeksi jotta saisitte salibandyjoukkueen kasaan? Kaipaatko vanhaa kunnon sählyä näiden nykyisten kaukalohörhötyksien sijaan? Rukouksiisi on vastattu, sillä Höntsy järjestää viimevuotiseen tapaan Sählyliigan firmoille ja kaveriporukoille. Pelit pelataan 4 vs 4 pikkumaaleihin.

Liiga järjestetään, mikäli mukaan saadaan vähintään kuusi joukkuetta. Ilmoittautumisten takarajana on maanantai 23.2. ja pelit alkavat maaliskuun alussa. Pelit pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin, mahdollisesti myös viikonloppuisin. Kärkijoukkueiden lopputurnaus pelataan todennäköisesti viikonloppuna toukokuun alussa. Viimevuotinen liiga pelattiin hyvässä hengessä, seitsemästä joukkueesta voittajaksi selvisi lopulta tämänhetkinen hallitseva mestari Eatech Oy. Katso raportti viime kevään lopputurnauksesta.

tuuletuksiaSähly on ihana laji myös perinteisessä liikuntasalimuodossaan – puolapuineen päivineen. Nykyisin sählyn pelaaminen kilpamielessä on vaikeaa, kun kaikki kilpatoiminta keskittyy salibandyyn. Säbä on paitsi hieman eri laji, edellyttää myös huomattavasti isompaa porukkaa ja maalivahtia varusteineen.

Höntsyn Sählyliiga pelataan ilman maalivahteja pikkumaaleihin. Kerrallaan neljä pelaajaa kentällä (vaihtopelaajien määrä vapaa) ja peliaikana noin 2 x 10 minuuttia (puolen tunnin salivaraus per peli). Pelit pelataan koulujen liikuntasaleissa ja vastaavissa tiloissa eri puolilla Tamperetta. Peleissä on Höntsyn järjestämä tuomari, joka yleensä ei ole virallinen salibandyerotuomari. Pelit pelataan siten, että pelireissuja joukkueelle tulee noin yksi per viikko. Samalla reissulla saattaa olla kaksikin ottelua (tätä moni viime keväänä toivoi).

Jokaiselle joukkueelle tulee liigassa 9-11 ottelua hintaan 250 eur + alv (= 275 eur sis. alv 10%). Hinta on all inclusive, eli mitään erillisiä tuomari- tai salimaksuja ei peritä. Peliliivien (omia pelipaitoja saa toki käyttää) ja tarvittaessa lainamailojen käyttö sisältyy.

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia. Sarjassa riittää tavallinen tapaturmavakuutus. Salibandyliiton lisenssi ei anna vakuutusturvaa näihin otteluihin, koska kyse ei ole liiton alaisesta kilpailutoiminnasta.

Nyt siis mukaan sarjaan, jossa joukkueen pelaajaringin sopiva koko on esim. 6-8 henkilöä. Ilmoita joukkueesi täyttämällä tämä lomake 23.2.2015 mennessä.