Leffahöntsyyn la 14.2.!

Tämän vuoden kotimainen ykkösleffa on ”Viikossa aikuiseksi”. Jo perinteiseksi muodostuneeseen tapaan Höntsy tarjoaa upean tilaisuuden tsekata mainittu elokuvauutuus. Normaalin leffalipun hinnalla pääset mitä parhaimmassa seurassa leffaan ja sen jälkeen Leffahöntsyihin ravintola Mallashoviin, jossa Höntsy Exclusivena haastateltavana ohjaaja-käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa. Hyvä tilaisuus tuoda myös puoliso tutustumaan toisiin höntsäreihin, jos hän ei satu meihin jo valmiiksi kuulumaan.

Viikossa Aikuiseksi -julisteMissä: Elokuva Plevnassa, jatkot Mallashovissa ihan kivenheiton päässä.

Milloin: Lauantaina 14.2.2015 elokuva klo 16.30 Plevnassa, siirtyminen ravintolaan sen jälkeen eli viimeistään n. 18.30 olemme pubissa. Mallashovissa on ravintolan tietovisa klo 20, ja siihenhän voimme tietysti osallistua sopivin joukkuein. Mahdollisesti tyrkyllä myös perinteinen Höntsyn oma visa…

Mitä maksaa? Maksat vain normaalin elokuvalipun hinnan 13 euroa.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Pari paikkaa voi vielä löytyä, jos haluat myöhäisherännäisenä mukaan niin tiedustele asiaa Ilkalta ilkka.virjo@hontsy.fi .

Edelliset Leffahöntsyt pidettiin pari vuotta sitten elokuvan ”21 tapaa pilata avioliitto” tiimoilta, katso raportti niistä. Varmaankin höntsyjen vaikutuksesta tuosta tuli vuoden 2013 katsotuin kotimainen elokuva…

Viikossa aikuiseksi?

Höntsyn oma tyttö Johanna Vuoksenmaa on sekä ohjannut että käsikirjoittanut tämän uutuuselokuvan. Siinä sekalainen joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä lähtee saaristoon viikon kestävälle ”itsensä kehittämisleirille”. Tällä aikuisten riparilla sitten sattuu ja tapahtuu. Annetaan Johannan itse kuvailla elokuvaansa:

Tahdon viedä katsojat leirille ihanaan Suomen kesään leikkimään ja ihmettelemään. Leirillä he tapaavat ihmisiä, joita eivät muuten tapaisi, ainakaan silmästä silmään. Toivon, että teatterista ulos astuessaan katsojat rakastaisivat ihmisiä ja elämää hippusen enemmän kuin sinne astuessaan.

Katso elokuvan traileri tästä alta ja musavideo täältä.