Hyvää joulua!

Höntsy toivottaa oikein iloista ja rauhallista joulua kaikille! Tänä jouluna olemme tauolla ainoastaan jouluaaton ja joulupäivän, heti tapaninpäivänä pääsee taas höntsäämään peräti viiden vuoron voimin. 

joulusliderNyt on aika rentoutua perheen parissa. Tapaninpäivänä voi sitten jatkaa rentoutumista pallopelien merkeissä ja sulatella samalla kinkkua. Heti maanantaina 26.12. on tarjolla salibandyä sekä Raholassa (klo 18) että Pirkkahallissa (klo 21), futsalia Linnainmaalla klo 18 sekä lentopalloa tuplavuoro (semi-edistyneet + perus) Linnainmaalla klo  19.30. Tervetuloa silloin taas mukaan touhuihin! Katso koko joulun ajan ohjelma 8.1. asti. Kevätohjelma sen jälkeen on lähes sama kuin syksyn ohjelma.

Joulun kunniaksi oli tarkoitus julistaa Höntsystipendien saajat. Tarjollahan on tarvitseville puolen hinnan Höntsypasseja koko vuoden 2017 ajaksi, eli alkaen 19,50 euroa /kk. Saajia ei nyt päästä julistamaan, sillä stipendejä ei ole haettu. Olemme saaneet vain yhden hakemuksen, jossa kyllä perusteltiin, miksi Höntsy on mahtava juttu, mutta ei sitä, miksi hakijan pitäisi se etuhintaan saada…

Jos ei tarvitsevia hakijoita löydy, ei stipendejäkään tietenkään jaeta. Tukimuoto on nyt tarkoituksella harkittu niin, että hakijalle jää itselleenkin pieni omavastuuosuus maksettavaksi. Tällä tavalla haluamme varmistaa, että nämä tulevat todelliseen käyttöön, eikä kyse ole vain yhdestä ilmaisesta ämpäristä lisää jonkun komerossa. Optimisteina pidennämme hakuaikaa vielä vuoden loppuun, eli mikäli sinä tai kaverisi / tuttavasi on sekä taloudellisesti ahtaalla että Höntsyjen tarpeessa, niin rohkeasti vaan hakemusta sisään. Lue lisää asiasta täällä. 

Toinen joululahjammehan tänä vuonna oli Etsivän työn verkostolle.

Kiitämme kaikkia tästä monin tavoin tapahtumarikkaasta vuodesta ja toivotamme kaikille oikein rentouttavaa joulua ja lämmintä höntsyhenkeä myös pelivuodelle 2017!

Jouluterveisin

Ilkka Virjo

yrittäjä, Oy Höntsy Ab