Joulun Höntsystipendit jakoon!

Joulukuu on rakennettu, ja Höntsystipendi tekee paluun uudistuneessa muodossa. Jaamme hakemuksesta 1-3 kpl puolen hinnan passia vuodelle 2017. Huom. hakuaikaa pidennetty 31.12.2016 asti!

Olemme Höntsyssä kipeästi tietoisia siitä, että kaikilla ei ole palveluihimme varaa. Itsehän olen sitä mieltä, että yhteiskunnan kannattaisi jakaa ihan kaikille ilmaiset Höntsypassit. Tätä odotellessa meidän on kuitenkin toimittava markkinatalouden ehdoilla, jotta pystymme Höntsyjä myös jatkossa tarjoamaan.

Joulun kunniaksi haluamme kuitenkin tarjota muutamalle onnekkaalle kädenojennuksen Höntsystipendin muodossa. Stipendin saajalla on oikeus saada Höntsypassi puoleen hintaan vuodeksi 2017. 

Höntsypassin uudistetut hinnat on jo valmiiksi tingitty hyvin alas, eli tavallinen passi maksaa vuoden sitoutumsiella 39 €/kk ja myös Raholan säbävuorot sisältävä passi 49 €/kk.Stipendin saaja päättää itse, haluaako ottaa perus- vai plus-passin. Perusversion omavastuuhinnaksi jää 19,50 €/kk, plus-versiolla 24,50 €/kk. Vaikka hinnat on laskettu 12 kk sitoumushinnan perusteella, on tämän stipendin saajalla poikkeuksellisesti myös mahdollisuus irtisanoa passi päättymään kuluvan kuukauden loppuun milloin tahansa vuoden aikana. Stipendin arvo on passin lajista riippuen 234 tai 294 euroa. 

Miksi näin – miksi ei yksinkertaisesti jaeta ilmaisia passeja? Ensinnäkin, parivuotta sitten jaoimme ensimmäiset Höntsystipendit, ja jaossa oli ilmaiset 3 kk drop-in-passit. Kolmesta stipendin tuolloin saaneesta vain yksi käytti sitä aktiivisesti, ja aktiivinen höntsääminen kesti juuri tuon 3 kk. Toivomme, että tämänkertaisten stipendien  ”omavastuuosuus” takaa, että myönnettävä etu todella tulee käyttöön. Toisekseen stipendin muoto mahdollistaa (meille) taloudellisesti sen, että voimme tarjota sen kokonaiseksi vuodeksi. Vuosi on riittävän pitkä aika siihen, että höntsäily voi tuoda saajalle merkittävän positiivisen elämänmuutoksen. Optimisteina toteamme myös, että vuodessa myös saajan taloudellinen tilanne voi muuttua niin, että hänellä saattaa olla mahdollisuus jatkaa höntsäämistä normaalihinnoin vuoden 2018 alusta.

Hakijaa pyydämme perustelemaan, miksi juuri hänelle tulisi tämä etu antaa. Stipendejä jaetaan 1-3. Hakemukset tehdään nimimerkillä, ja varsinaiset yhteystiedot kysytään vasta niiltä nimimerkeiltä, jotka on jo valittu edun saajiksi. Heidänkin tietonsa jäävät vain Höntsyn tietoon. Esimerkiksi muut pelaajat eivät saa tietää, kuka pelaa tuetulla passilla, ellei asianomainen itse sitä muille kerro.

Jos tunnet jonkun, joka olisi Höntsypassin tarpeessa, mutta jolla ei ole siihen varaa, vinkkaa ihmeessä tästä mahdollisuudesta hänelle. Tai täytä rohkeasti hakemus itse, jos siltä tuntuu! Hakemuksen voi täyttää myös ystävän tai tuttavan puolesta. Toivomme kuitenkin, että otat ensin selvää, olisiko tällainen joulustipendi saajalle mieluinen, ettei näitä suotta jaeta henkilöille jotka eivät etua käytä.

Täytä hakemus tästä.

P.s. Höntsy osallistuu tänä vuonna myös toiseen ”jouluiloa varattomille” -tyyppiseen tempaukseen, josta lisää tuonnempana.