Ilmaisia Höntsyjä nyt jaossa tarvitseville!

Aloitamme kokeilun, jossa jaamme ilmaiseksi Höntsyn ”hävikkiä” eli vapaaksi jääviä paikkoja vuoroilta, joille tarvitaan lisää pelaajia. Kohderyhmänä ovat aikuiset, jotka syystä tai toisesta ovat nykytilanteessaan ilmaishöntsyjen tarpeessa. Kerrothan mahdollisuudesta kavereille / tuttaville, niin saadaan ilmaisille Höntsyille käyttäjiä!

Höntsyn maksut ovat varsin kohtuulliset, eikä normaalituloisella – ainakaan työssä käyvällä – pitäisi olla mitään vaikeuksia suoriutua niistä ja sijoittaa  liikkumiseensa esim. 39 euroa kuukaudessa tai 6-8 euroa /käynti. Tiedostamme kuitenkin, että joillekin nämä summat ovat suuria. On ikävää, jos talous on höntsäämisen este. Nyt olemme ehkä keksineet keinon, jonka avulla kaikki voittavat: pystymme tarjoamaan ilmaishöntsyjä tarvitseville ja samalla entistä tasalaatuisemmin huippuhyviä pelejä maksaville asiakkaille.

Meillähän on ”hävikkiä” samaan tapaan kuin muissakin yrityksissä. Kaikki vuorot eivät ole täynnä, ja osalla pelaajia on vähemmän kuin hyvien pelien kannalta on otollista. Nyt pyrimme kokoamaan sosiaalisin perustein Hobbydeed-ryhmän, jolle tätä hävikkiä tarjotaan ilmaiseksi. Esim. jos päivällä näyttää, että illan sählyvuorolle on tulossa vain kuusi pelaajaa, vaikka mukaan mahtuu kuusitoista, voidaan laittaa 4-5 paikkaa ilmaiseksi jakoon.

Mikäli talous on oman höntsäämisesi esteenä, laita ihmeessä liittymispyyntö ryhmään! Ilmaisuuden ja äkkilähtö-periaatteen ohella pelipaikoissa ei ole mitään kummallista, eli pelaat samoilla ehdoilla kuin muutkin.

Kyseessä on kokeilu – testaamme tätä järjestelyä toistaiseksi. Tästä hetkestä alkaen ryhmään voi laittaa liittymispyyntöjä. Ensimmäiset ilmaiset paikat tulevat todennäköisesti jakoon hiihtolomaviikon jälkeisellä viikolla (4.3. alkava viikko). Todennäköisesti aluksi paikkoja on silloin tällöin jaossa sählyyn/säbään ja futsaliin. Huom. lomareissun vuoksi pyyntöjen käsittely voi olla alkuvaiheessa vähän hidasta.

Kokemusten pohjalta järjestelyä tai sen sääntöjä saatetaan päivittää ja todennäköisesti jollain tavoin näin tehdäänkin. Jos osoittautuu, että homma ei toimi ajatellulla tavalla, voimme lopettaa sen kokonaan.

Katso ryhmän nimi, tiedot ja homman säännöt tältä sivulta

Tiedottakaa ihmeessä tästä mahdollisuudesta esim. somessa kavereillenne!