Joulua!

Rakkaat ystävät! Höntsy hiljentyy joulun viettoon tämän päivän nelituntisen maratonin jälkeen. Tässä kohtaa haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta. 

Viime torstaina vietettiin Höntsyn 8-vuotissynttäreitä Rajaportin saunalla, ja tunnelma oli myös löylyhuoneen ulkopuolella hyvin lämmin. Kinkereistä kausipalkintoineen tulee raporttia vielä myöhemmin, kunhan kaikki palkinnot on saatu jaettua vastaanottajilleen.

Meillä on mennyt viime aikoina oikein hyvin. Jopa ongelmat ovat positiivisia: joiltain osin vuorot ovat olleet täynnä turhan aikaisin. Kevätpuolelle pyritään lisäämään lentikseen ja säbään vuoro tai pari – toki harkiten niin, että kaikille riittää väkeä.

Omalta osalta jouluvalmistelu sisälsi myöhästyneen remontin, joka valmistui eilen. Pientä stressiä pukkaa, ja tämä on mm. syy siihen, miksi en nyt voi ilmoittaa, mitä hyvää teemme tänä jouluna. Perinteiseen tapaan myös jotain hyväntekeväisyyttä on tähän vuodenaikaan luvassa.

Tämä kulunut vuosi on ollut Höntsylle hyvä. Tänä vuonna Höntsy muuttui voittoa tavoittelemattomaksi yritykseksi, mikä toimintaamme hyvin sopii. Samalla saatiin pysyvämpiluonteinen lupaus seurahintaisista vuokrista kaupungilta. Tämä tuo varmuutta ja jatkuvuutta toimintaan, ja ehkä ensi kertaa kahdeksaan vuoteen olen hyvin luottavainen Höntsyn tulevaisuuden suhteen.

Kahdeksan toimintavuoden aikana myös Höntsy on löytänyt ja vakiinnuttanut oman paikkansa kaikille avoimena kaupunkilaisten virkistäytymis- ja kohtaamispaikkana. Tässä olemme onnistuneet ennen kaikkea siksi, että höntsääminen toimintana vetää puoleensa mukavia ihmisiä. Teidän avullanne toiminnan sydän eli Höntsyhenki saadaan puhallettua peleihin vuorosta ja päivästä toiseen. Se onnistuu, kun niin vetäjät kuin pelaajatkin muistavat sen kaikkein tärkeimmän: Höntsyssä kohdataan toiset ihmiset samalla pelikentällä juuri sellaisina kuin he ovat ja muistetaan, että jokainen on yhtä arvokas. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla luomassa maailmaan pienen saarekkeen, joka toimii näin.

Joulu on hyvä paikka muistaa, miten hyvin monet asiat lopulta kuitenkin ovat. Olen kiitollinen siitä, että saan työkseni puuhailla teidän kanssanne. Meillä on toinen toisemme!

Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille! Tapaninpäivänä jo tavataan pelikentillä.