Kesän Höntsyt, turnaukset ja kelit

Keskikesän ohjelmamme alkaa heti juhannustauon jälkeen maanantaina 23.6. Lue tästä kommentit ohjelmasta ja ennakkotiedot tulossa olevasta muusta kesän ohjelmasta (koristurnaus, harrastepesiksen SM, ulkolentisturnaus). Lisäksi tietoa harrastevetäjistä ja kesän sääperuutuksista.

Alkukesän perusteella koripallo, sisälentis ja perhehöntsyt jäävät juhannuksesta tauolle, koska kävijöitä ei ole näissä ollut riittävästi. Kaikki luonnollisesti jatkuvat taas syksyllä. Vaikka vuorot ovat tauolla, on koripallon pelaamiseen mahdollisuus lauantaina 5.7. Tuolloin Koulukadulla koriksen taulukkoturnaus – edellyttäen, että riittävästi pelureita on ilmoittautunut 26.6. mennessä.

1Futiksen puolella päästään tekemään paluu kunnostetulle Viinikan nurmelle. Siellä on siis tehty viime syksynä iso remontti ja kenttä on oikein hyväkuntoisen näköinen (oheinen kuva on ajalta ennen remonttia). Toivotaan, että se myös pelatessa siltä tuntuu ja että tulos on kestävä.

Juhannuksen jälkeen jalkapallo etenee rytmissä tiistai-torstai klo 17 Viinikassa ja sunnuntaisin klo 17.30 Kaupissa. Molempiin paikkoihin mahtuu mukavasti väkeä, ja jos oikein paljon on porukkaa, voidaan jakaa väki myös kahteen peliin. Huom. juhannusviikolla siis vain yhdet futikset keskiviikkona 18.6. klo 20 Koulukadun kaukalossa.

Muilta osin ohjelmaan tulee vain yksi muutos, eli myös perjantaille saadaan ulkolentisvuoro. Ulkolentiksestä puheen ollen: tänäkin vuonna pelataan jo perinteeksi muodostunut ulkolentisturnaus Kaukajärvellä. Tämänvuotinen pelipäivä on lauantai 2.8. ja turnaukseen mahtuu korkeintaan 48 peluria. Lue lisää ja varmista paikkasi saman tien!

Vielä kolmaskin turnaus mahtuu kesään, eli olemme keräämässä joukkuetta Harrastepesiksen SM-kisoihin, jotka pelataan Kaupissa 26.-27.7. Lisätiedot ja ilmoittautuminen. Pesiksestä kiinnostuneiden kannattaa myös liittyä Höntsyn pelkästään pesikseen keskittyvälle sähköpostilistalle täällä.

1
Sadeperuutuksista

Alkukesään on mahtunut muutama ulkolentiksen ja yksi pesäpallon sadeperuutus. Suomen kesäkelit huomioiden tämä asia on todennäköisesti aina välillä ajankohtainen jatkossakin. Peruutukset on tehty hyvin lohduttomilla keleillä, ja tämän lisäksi ilmoittautuneita tulijoita on ollut luokkaa 0-1 henkilöä. Sadeperuutuksia tulee herkimmin ulkolentikseen ja pesikseen. Futikseen näitä tuskin tulee lainkaan, ellei aivan extreme-keliä pukkaa.

Höntsyn vetäjiä ei ole tehty sokerista, eli tulemme ihan mieluusti vetämään vuoron, vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria. Ei kuitenkaan ole mielekästä käydä kaupungin toisella laidalla morjestamassa tyhjää märkää kenttää tai yhtä höntsäriä. Sadeperuutus tehdään, mikäli keli on erittäin huono ja lisäksi ilmoittautuneiden määrä on olematon. Kääntäen: mikäli haluat tulla huonosta kelistä huolimatta pelaamaan, kannattaa ilmoittautua vuorolle! Mikäli vuorolle on sen verran tulijoita, että pelit saadaan joka tapauksessa aikaan, ei peruutusta tehdä.

Vielä lopuksi muistutus siitä, että Höntsy hakee aktiivikävijöidensä keskuudesta harrastevetäjiä vuoroja vetämään. Mahdollisesti jonkun kanssa sovitaan aloituksesta jo kesän aikana, mutta useimmilla tähdätään syksyyn. Erityisesti lentopalloilijoita kaivataan mukaan, jotta syksyn lentisvuorot voidaan toteuttaa entiseen malliin. Katso lisätiedot ja täytä hakemus täällä.

Juhannuksen viettoon hiljennymme keskiviikkoillan pelien jälkeen. Torstaista sunnuntaihin 19.-22.6. Höntsy on juhannustauolla. Oikein hauskaa juhannusta kaikille!