Höntsyssä pesäpallon Supervuoro sunnuntaina 8.6.!

1Sunnuntaina 8.6. Höntsyn pesäpallo saa vieraita maan korkeimmalta sarjatasolta, kun Mansen Räpsän naisten superpesisjoukkueen edustajat tulevat yhteistyössä kanssamme vetämään sunnuntain pesishöntsyt.

Viime kaudella vastaava vuoro järjestettiin loppukaudesta. Se oli suuri yleisömenestys ja toimi tapahtumana muutenkin todella mukavasti.

Tänä kesänä tarkoitus on järjestää tapahtuma uudestaan loppukaudesta, edellyttäen että tämä ensimmäinen Supervuoro toimii hyvin ja hyödyttää kaikkia osapuolia. Jotta tapahtuma hyödyttäisi myös sen vetonauloja eli Mansen Räpsää, toivomme että jokainen osallistuja ostaa vierailtamme vähintään yhden lipun pesäpallo-otteluun.

Voit ostaa joko 1) superedulliseen hintaan (5 euroa /kpl, normaalihinta 10 e) lippuja, joilla pääsee mihin tahansa Mansen Räpsän kotiotteluun ja/tai 2) päivälippuja Superpesistapahtumaan lauantaille 14.6. jolloin pelataan ensin naisten ottelu Manse-Vuokatti ja sen jälkeen miesten Superpesiksen ottelu Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit (yhteislippu molempiin 20 euroa /kpl).

2
Sussu Kylä-Kause tuulettaa. Kuva: Mikko Pitkänen.

Pyydämme ottamaan pesislippuja varten mukaan käteistä, mielellään tasarahan. Liput myy Mansen Räpsä suoraan teille, jotta Höntsy ei joudu lisäämään hintaan välissä arvonlisäveroa. Muilta osin Supervuoro on tarjolla normaalin Höntsymaksun hinnalla (pesiskortti, Höntsypassi, sarja- tai kertalippu, ilmainen kokeilukerta).

Höntsyä vetämään tulevat Superista Oona Svärd ja jo viime vuoden Höntsyn Supervuorosta tuttu Susanna Kylä-Kause, joka on kovalyöntisenä tänä(kin) vuonna joukkueen lyöjätilaston kärjessä.

Sunnuntain vuorolla on luvassa Supernaisten vetämiä heitto-, kiinniotto- ja lyöntitekniikan harjoituksia, joissa jokainen voi saada pelaamiseensa arvokkaita huipputason vinkkejä. Tämän lisäksi tarkoitus on, että jokainen pääsee pesäpalloilemaan samalle kentälle Superpesisvahvistusten kanssa – hieman osallistujamäärän mukaan toki soveltaen.

Esimerkiksi viime vuonna vedettiin lopuksi kotiutuslyöntikilpailu, jossa ulkopelaajat ja etenijät koostuvat höntsäreistä lyöjien tullessa naisten Superista. Ulkopelaajia oli kentällä noin 15 kerralllaan, mutta niin vain naiset löysivät kentästä lyönneillään tyhjää tilaa.

Saatko juuri sinä ammattilaisen lyönnin räpylääsi? Millä vauhdilla pallo tulee kun huippumimmi antaa sille kyytiä?

Tule, näe ja koe – Kaupissa sunnuntaina 8.6. alkaen klo 19.30! Tule ajoissa ja muista varata käteistä pesäpallolippujen ostoon.