Uusia vuoroja & muita kevään kuvioita

Hiihtolomaviikon jälkeen perjantain lentopallo ja keskiviikon sähly siirtyvät loppukevääksi Sammon koulun huikean hienoon uuteen rakennukseen – tilaa kolmen lentiskentän & täysimittaisen säbäkaukalon verran. Hiihtolomaviikolla tuttuun tapaan poikkeuksia, samoin vaaliviikonloppuna. 

Sammon uudelle koululle päästään siis ainakin loppukevään ajaksi. Sinne siirtyy 10.3. alkaen Tesomalta perjantain lentopallo, josta tämän myötä tulee todellinen supervuoro, kun mukaan mahtuu tarvittaessa jopa 42 (3×14) pelaajaa. Ainakin aluksi kaikki ilmoittautuvat samaan tapahtumaan ja tilanteen mukaan jakaudutaan eritasoisiin peleihin paikan päällä. Jatkossa saattaa tulla eri tasoille eri ilmoittautumiset, katsotaan mikä toimii parhaiten.

Suuri liikuntasali.
Sammon uuden koulun liikuntasali (kuva: Tampereen Kaupungin tilapalvelut), tilaa 1200 neliötä ja korkeutta 9 metriä.

Samoin uuteen saliin siirtyy 8.3. alkaen Ristinarkun koululta keskiviikkoillan sählyvuoro, josta näin tulee täyden kentän salibandyvuoro. (Huom. ke 15.3. vielä pelataan Ristinarkulla, sillä silloin uudessa koulussa avoimien ovien ilta).

Toiveissamme on tietysti, että tässä keskeisellä paikalla olevassa hyvässä salissa saisimme pelata myös kesällä ja ensi talvikaudella – aika näyttää, miten käy.

Hiihtolomaviikko alkaa 27.2. Kyseisellä viikolla on monia koulujen vuoroja peruttu, mikä vaikuttaa erityisesti lentiksen ja sählyn aikatauluihin. Tilalla on korvaavia vuoroja Linnainmaan ja Lielahden kouluilta – olkaahan tarkkana kun ilmoittaudutte, että tulette oikeaan paikkaan.

Futsalin puolella ylioppilaskirjoitukset vaikuttavat ohjelmaamme maaliskuussa, kun sekä Sammon lukion että Hervannan Tredun salit ovat osan kuusta kirjoituskäytössä ja myös Pirkkahallin kausi päättyy kuun puolivälin tienoilla. Futsalia päästään kuitenkin pelaamaan tutut kolme kertaa viikossa – korvaavia vuoroja on saatu niin Pirkkahallille, Pohjois-Hervantaan kuin Kaukajärven vapaa-aikatalollekin. Tähän pätee sama juttu, eli olkaa tarkkana ilmoittautuessa!

Sunnuntaina 2.4. pidetään eduskuntavaalit. Äänestyspaikkoina ovat kaikki lauantain-sunnuntain normaalit pelipaikkamme, joten niiden osalta vuorot peruuntuvat. Saimme kuitenkin Sammon keskuslukiolle vuoron sunnuntaille koko illaksi (klo 17.00-21.30), joten siinä vedetään jossakin järjestyksessä futsal, sähly ja kolmen kentän lentopallo, ja näin saadaan viikonloppuun oikein mukavasti kapasiteettia.

Tulevaisuudesta sen verran vielä, että jääkiekkovuorot Koulukadulla ovat päättymässä maaliskuun puolivälissä (kalenterin mukaan viimeinen vuoro to 16.3., sää luonnollisesti sanelee, milloin tämä tosiasiassa on). Vielä ehtii mukaan! Tsekkaa tästä uunituoreesta videosta, miltä kiekkoilu näyttää.

Vastaavasti kesän ulkopelejä käynnisteltäneen jalkapallon osalta huhtikuun loppupäivinä ja pesäpallon osalta toukokuun alkupuolella – kenttävuoroista ei vielä ole tietoa, mutta suurin piirtein viimekesäiseen laajuuteen pyritään.