Koripalloa ilmaiseksi maanantaisin ennen joulutaukoa

Tänä syksynä koripallo on Höntsyssä voinut hyvin. Toisen vuoron perustamisessa meille kävi kuitenkin moka. Käsi pystyyn virheen merkiksi – tarjoamme nyt Messukylän koulun loput vuorot ilmaiseksi (3.12. asti, maanantaisin 18.30-19.30). 

Vastoin mielikuvaa Messukylän sali olikin sit aika pieni.

Amurissa keskiviikkoisin on koriksessa ollut paljon pelaajia, hyvät pelit ja uusia höntsy-ympäristöön sopivia sääntöjäkin on otettu käyttöön. Teimme jokin aika sitten kyselyn, jossa kartoitettiin, mihin rakoon kannattaisi perustaa toinen vuoro. Tähän asti kaikki hyvin, saimme selville sopivat päivät ja alueet. Kyselyn pohjalta päädyttiin Messukylän koululle maanantaisin klo 18.30 – oikea suunta kaupungista ja oikea ajankohta.

Salin kohdalla kävi kuitenkin virhe, sillä varasin sen luottaen vanhaan mielikuvaan salin koosta. Sali on mielikuvaa pienempi, ja samalla myös pienempi kuin Amurin koulun sali. Toisin sanoen se ei ole riittään hyvä laadukkaaseen höntsykorikseen. Amurin sali on juuri ja juuri riittävän hyvä ja sen sijainti on erinomainen, mutta tarkoitus oli löytää toiselle vuorolle jos ei sama niin sitten parempi/isompi sali. Tässä mentiin vihkoon.

Syyskautta ennen joulun aikaa on jäljellä vielä kolme maanantaita, ja kutsumme kaikki koripalloilijat ja siitä kiinnostuneet Messukylään höntsäilemään ILMAISEKSI maanantaisin 18.30-19.30. Ei tarvitse pelätä, että hyvä kävijämäärä näillä kerroilla johtaisi siihen, että vuoro jatkuu keväällä; kyllä kevääksi koitetaan löytää parempi sali toiselle viikoittaiselle korisvuorolle. (Vielä ei ole löytynyt, mutta etsinnät ovat käynnissä.) Kannattaa tulla pelailemaan, kyllä siellä Messukylässäkin ihan hyvät 3 vs 3 tai 4 vs 4 -pelit saadaan. Mikäli ilmaiseksi tulijoita on tosi paljon, kannattaa huomioida että tännekään ei määräänsä enempäää oteta (varaa paikka Hobbydeedistä jos haluat olla varma että mahdut mukaan).