Koriskausari syksylle 2020

Syksylle 2020 on nyt mahdollista ostaa koripallon kausikortti, jolla pelaat kaikki loput tämän vuoden korisvuorot

Kausikortin hinta on 79 / 69 euroa. Halvempi hinta on tarjolla ei-työssäkäyville (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, ym.).

Mitä kausari pitää sisällään?

Syyskauden alkajaisiksi viikko-ohjelmassa on kaksi koripallovuoroa: tuttu Amurin keskiviikkovuoro 20.00-21.30 ja toinen vuoro Pohjois-Hervannan huippuhyvässä salissa sunnuntaisin klo 17.00-18.20 – tämäkin vuoro siis mukavan pitkänä tarjolla.

Näillä näkymin Pohjois-Hervannan vuoro pyörii syyskuun loppuun asti. Lokakuussa futikset siirtyvät ulkoa sisälle ja sunnuntain vuoro siirtyy futsalin käyttöön – ellei futsalille sitten löydetä toista yhtä hyvää tai parempaa paikkaa. Mahdollista on myös, että korikselle pyritään löytämään toinen vuoro loppusyksylle, mikäli vuoroilla käy hyvin porukkaa. Todennäköisesti sunnuntain korisvuoro palaa jälleen ohjelmaan myöhemmin talvella, kun futsalille toivottavasti saadaan vuoro Pirkkahallista, jonka pelikausi alkaa joulukuussa.

Kausarin ostajalle siis taataan em. suunnitelman mukaiset vuorot, eli Amurin vuoro koko syksyksi ja Pohjois-Hervannan vuoro syyskuun loppuun asti. (Yksittäisiä kertoja voi toki jäädä väliin saliperuttusten vuoksi eikä Amurin vuoroa ole syyslomaviikolla). Mikäli nämä jostakin syystä eivät toteudu, on kausikortin ostajalla mahdollisuutta saada hyvitystä. Kuitenkin jos ja toivottavasti kun koripalloa on tarjolla em. suunnitelmaa enemmän, niin sekin sisältyy kausikorttiin!

Osta omasi korisvuorolta Amurissa tai Pohjois-Hervannassa!