Höntsyn syksy 2020

Kesä kääntyy kohti loppuaan, ja pian starttaavat monet tutut vuorot, todellakin pitkästä aikaa! Höntsypassiin on taas tarjolla hyvä kaudenavaustarjous – ja erityisesti Raholan kävijöille on muutenkin iloisia uutisia. Lentopallosta tyrkyllä alkeiskurssi ja koripalloon voi ostaa lajikohtaisen syyskortin. Kiekko alkaa myöhemmin syksyllä, mutta siihenkin on harkinnassa uusia juttuja…

Pitkästä aikaa koripalloa, ja heti kahdesti viikossa!

Ensinnäkin: juuri nyt puhutaan paljon toisen aallon uhasta koronaviruksen suhteen. Onkin syytä palauttaa mieliin asiat, joita jokainen voi tehdä viruksen ehkäisemiseksi. Katso Höntsyn koronaohjeet. Näitä ohjeita noudattamalla voimme toivottavasti jatkaa pelaamista suht normaalisti.

Syysohjelmaan siirrytään 24.8., jolloin monet tutut vuorot palaavat tauolta, joka tällä kertaa olikin tosi pitkä. Tauolta palaa myös kahden viikoittaisen vuoron voimin koripallo, johon on mahdollista ostaa syksyksi kausikortti. Syksyn ohjelman voit tsekata täältä – pieniä muutoksia saattaa vielä tulla.

Höntsypasseihin tulee tämän syksyn myötä muutos – tai oikeastaan paluu vanhaan. Niin sanottu plus-passi jää pois käytöstä, eli jatkossa passia on vain yhtä lajia. Passia ottaessasi tarvitsee vain valita, sitoudutko saman tien vuodeksi (hinta 44 €/kk) vai haluatko pelata ilman sitoutumisaikaa (hinta 59 €/kk). Raholan säbävuoroille pääsee siis jatkossa myös perus-passilla, ja nykyisiltä plus-passilaisilta peritään alempaa hintaa heti seuraavassa laskussa.

Säännölliselle höntsärille passi on paras valinta, ja nyt se siis kannattaa Raholan-kävijöillekin entistä useammin – kausi alkaa Raholassa heti neljällä vuorolla viikossa.

Syyskauden alkajaisiksi tarjoamme uusiin 12 kk sopimuksiin yhden ilmaisen kuukauden (esim. jos otat passin elokuussa, maksat loput elokuusta, saat syyskuun maksutta ja 12 kk sitoutumisaika alkaa 1.10. ). Tämä tarjous on voimassa 15.9.2020 asti eikä koske tarjousaikana irtisanottuja & uudelleen solmittuja soppareita. Oman passisi voit tilata tällä lomakkeella tai käydessäsi pelaamassa. Passista tarkemmin täällä. 

Lentopallon puolella on tarjolla erittäin kattava setti eritasoisia vuoroja, ja heti lauantaina 15.8. ensimmäinen turnaus. Lisäksi nyt tarjolla paljon kysytty Höntsyn lentopallokoulu, johon sisältyvän etäopetuksen voi tilata myös erikseen.

Jalkapalloa ulkona pelataan nykyisin vuoroin syyskuun loppuun, jonka jälkeen siirrytään futsaliin kutakuinkin viime talvelta tutulla sapluunalla. Joulukuussa alkaa Pirkkahallin kausi, ja pyritään saamaan sieltäkin vuoroa futsalille.

Jäähöntsyvuorot Koulukadulla alkavat kelien mukaan, todennäköisesti hieman marraskuun puollivälin jälkeen. Viime talvi Koulukadulla oli jymymenestys, ja pyrimmekin saamaan tälle kaudelle yhden vuoron lisää. Ennen kauden alkua kartoitetaan kyselyllä kiinnostusta siihen, että yksi vuoro pelattaisiin ”pipakiekon” sijaan harrastekiekkoa varusteet päällä & molarit maalissa.

Sokerina pohjalla: Höntsy täyttää tänä syksynä 10 vuotta. Lauantaille 3.10. on suunnitteilla aivan eeppiset synttäribileet, joihin on luvassa ohjelmaa ja tarjoilua. Ilmoittautuminen pippaloihin avattaneen suurin piirtein syyskuun alussa. Kaikista syksyn suunnitelmistamme juuri näitä juhlia koronavirus ehkä eniten uhkaa – mikäli tilanne sen suhteen huononee, siirretään juhlat tuonnemmaksi. Tällä hetkellä jokaisen hyvistä bileistä kiinnostuneen Höntsyn ystävän kannattaa varata kalenteristaan lauantain 3.10. ilta & yö tähän tarkoitukseen!