Koronapassi käyttöön Höntsyssä maanantaista 13.12.2021 alkaen

Maanantaista 13.12.2021 alkaen Höntsyn vuoroille ja tapahtumiin osallistumiseen vaaditaan koronapassi. Poikkeuksena ovat ulkopelit eli ulkojalkapallo ja jääkiekko – kiekossa tarvitset passin pukukopin käyttöön. Mukana on oltava koronapassi ja henkilöllisyystodistus. Katsothan passin (qr-koodin) itsellesi helposti saataville jo ennen vuorolle tuloa, ja saavuthan vuorolle ajoissa! 

English: Starting from Monday 13th December 2021, you need a Covid Pass to take part in Höntsy’s games and events, with the exception of outdoor football and ice hockey – in ice hockey, you need a Covid Pass to use the locker rooms. You need to have the Covid Pass and an ID. Please make sure you have the pass (qr code) readily available already before you show up. Also, pelase be on time! The Pass will be checked every time. 

If you don’t have a Covid Pass but do have a Höntsy Pass or Ice hockey season ticket, you can freeze your ticket from Monday by e-mailing us at ilkka.virjo@hontsy.fi 

Muuta asiaan liittyvää:

Passi on luettava joka käynnillä erikseen! Lyhytaikaisen koronapassin saa myös testituloksella, joten vaikka jollakulla eilen olikin passi voimassa, se ei välttämättä ole sitä enää tänään. Ohjeenamme on tarkistaa se joka ikinen kerta.

Tulethan vuorolle ajoissa! Passien lukemisessa menee oma aikansa. Lisäksi sitä EI VOI myöhässä tulijoiden osalta tehdä vasta vuoron jälkeen kuten lippujen kohdalla voidaan, vaan passi on luettava ennen kuin sinut päästetään pelaamaan. Jos tulet pelien jo alettua, voit joutua odottelemaan sopivaa hetkeä. 

Passin käyttövaatimus perustuu Avin määräyksiin ja tiloja hallinnoivien tahojen tulkintoihin niistä.

Muilta osin toimintamme jatkuu täysin normaalisti. 

Jos sinulla ei ole koronapassia, mutta Höntsypassi on, voit halutessasi jäädyttää Höntsypassisi maanantaista alkaen lähettämällä sähköpostia ilkka.virjo@hontsy.fi . Sama koskee myös esim. kiekkokausikorttia.