Koronatiedotteen päivitys 7.1.2022 – sisäpelien tauko jatkuu

Aluehallintoviraston 7.1. tekemällä jatkopäätöksellä sisäpelit pysyvät kokonaan tauolla ainakin 21.1.2022 asti. 

Ulkopelit eli Koulukadun kiekot ja Kaupin futikset jatkuvat tämänkin ajan, Kauppiin tulee uusia vuoroja. Niissä tarvitaan koronapassi pukukopin käyttöön kuten tähänkin asti (Kaupissa pukukoppeja ei ilmeisesti ole sulun aikana käytössäkään).

Mitä tulee ostettuihin lippuihin, niin pääsääntönä on tietenkin, että ajasta, jolloin palvelu ei ole käytettävissä, ei ole pakko maksaa. Pahvisten kymppikorttien voimassaolo pitenee automaattisesti. Sähköisten korttien osalta voit olla yhteydessä, kun voimassaolo on päättymässä.

Korona on Höntsylle todella iso rasite ja toivomme asiakkaiden tukea tänä vaikeana aikana. Tästä syystä lähetämme Höntsypassin laskut normaalisti myös tauon ajalta (paitsi jos olet jo jäädyttänyt passin tai pyytänyt hyvitystä). Mikäli Sinulla on taloudellinen mahdollisuus, toivomme että voisit tauosta huolimatta maksaa laskut. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus pyytää hyvitystä joko kokonaan tai osittain tauon ajalta, ja voit tehdä sen täällä:

Hyvityspyyntö Höntsypassista koronatauon ajalta

Omalta osaltamme pahoittelut tilanteesta. Kyseessä on päätös, jota ei voi millään tavoin kiertää – se koskee ihan kaikkia liikuntatiloja julkisista yksityisiin.

By official order (renewed on 7th Jan 2022), our indoor games are on a break at least until 21st January 2022. 

Outdoor games in Koulukatu and Kauppi continue and there will be more football available. There, you will need a Covid Pass to use the locker rooms (in Kauppi, the locker rooms are probably not in use anyway).

The use-by-date of physical serial tickets will be extended automatically. If you have a virtual ticket in the varaaheti.fi -system, you can e-mail us when it’s use-by-date approaches.

Covid is a very serious situation for Höntsy, and we hope for your support. Thus, we will send Höntsy Pass bills also during the break, and we’ll be extremely grateful if you can pay them (in full or partly). However, you can of course ask for a refund, and here’s where you can do that:

Refund request for Höntsy Pass

We are very sorry for this situation, and obviously hope that this will be as short a pause as possible. This is not in any way our own decision, the ruling applies to all gyms, public and private.