Kovempien pelureiden treenipäivä la 8.1.2022

Lauantaina 8.1.2022 on tarjolla Hervannan vapaa-aikakeskuksen palloilusalissa lentopallon treeni- ja opetuspläjäys vähän kovemmille pelureille, eli kohdeyleisönä ovat semi ylempi- ja pro-tason pelurit. 

Mitä: Lentopallo-opetusta. Tietoiskuja perusasioista kuten passaaminen, nostaminen, iskulyönnit. Paino erityisesti joukkuepelissä ja toiminnassa dynaamisen kuusikon jäsenenä. Eli ei niinkään lyöntien tekniikoissa, vaan sijoittumiset eri tilanteissa ja vastaavat pelilliset jutut.

Kolmituntisen aikana opetus, treeni ja eri tavoin painotetut pelisessiot vuorottelevat. Varmasti hauskaa ja varmasti haastavaa!

Kenelle: Semi ylempi- ja pro-tason pelureille – jonkin verran on toivottu, että tällekin tasolle välillä järkättäisiin treenejä, joten kokeillaan näin. Mikäli kysyntää riittää, voidaan järjestää vastaavaa myöhemmin keväällä lisää.

Milloin ja missä? Lauantaina 8.1.2022 Hervannan vapaa-aikakeskuksen palloilusalissa klo 13-16. (Kyseisenä lauantaina ei ole muuta Höntsyn lentopallotoimintaa).

Päävetäjänä toimii lentisguru Toni Luhti. Avustamassa muita Höntsyn vetäjiä.

Mitä maksaa? Normaali Höntsymaksu + 5 euroa. Eli voit maksaa treenit hintaan 16 euroa normaali / 14 euroa ale. Tai leimauttaa sarjakortin ja maksaa femman, tai mikäli sinulla on Höntsypassi, 5 euroa lisätään seuraavaan passilaskuusi.

Ilmoittautuminen varaaheti-palvelusta, kuten Höntsyn lentisvuoroille. Katso ”laji” lentisspesiaali. Koronapassi vaaditaan.