Kovempien pelureiden treenipäivä la 26.3.2022

Lauantaina 26.3.2022 on tarjolla Koivistonkylän Tredun palloilusallissa (HUOM muuttunut paikka) lentopallon treeni- ja opetuspläjäys vähän kovemmille pelureille, eli kohdeyleisönä ovat semi ylempi- ja pro-tason pelurit. 

Mitä: Lentopallo-opetusta. Tietoiskuja perusasioista kuten passaaminen, nostaminen, iskulyönnit. Paino erityisesti joukkuepelissä ja toiminnassa dynaamisen kuusikon jäsenenä. Eli ei niinkään lyöntien tekniikoissa, vaan sijoittumiset eri tilanteissa ja vastaavat pelilliset jutut.

Kolmituntisen aikana opetus, treeni ja eri tavoin painotetut pelisessiot vuorottelevat. Varmasti hauskaa ja varmasti haastavaa!

Kenelle: Semi ylempi- ja pro-tason pelureille – jonkin verran on toivottu, että tällekin tasolle välillä järkättäisiin treenejä, joten kokeillaan näin. Mikäli kysyntää riittää, voidaan järjestää vastaavaa myöhemmin keväällä lisää.

Milloin ja missä? Lauantaina 26.3. Koivistontie 31:n palloilusalissa (entinen Tredun toimipiste). Sisäänkäynti löytyy, kun menet alla olevan kuvan paikalta hetikohta portaat alas vasemmalle:

Koivistontie - Tredu-Kiinteistöt OY

Päävetäjänä toimii lentisguru Toni Luhti.

Mitä maksaa? Normaali Höntsymaksu + 5 euroa. Eli voit maksaa treenit hintaan 16 euroa normaali / 14 euroa ale. Tai leimauttaa sarjakortin ja maksaa femman, tai mikäli sinulla on Höntsypassi, 5 euroa lisätään seuraavaan passilaskuusi.

Ilmoittautuminen varaaheti-palvelusta, kuten Höntsyn lentisvuoroille. Katso ”laji” lentisspesiaali.