Lentisturnauksen 13.10. tulokset

Lauantaina 13.10. mätkittiin taas Mikasaa olan takaa, tällä kertaa Sammon keskuslukiolla taulukkoturnauksessa. Kyseessä oli samalla Vuoden Iskuri -kisan neljäs osakilpailu. Kirkkaimman pokaalin vei Toni Luhti. Seuraava turnaus pelataankin taas samoilla joukkueilla alusta loppuun, silti voit ilmoittautua yksilönä – 10.11. lentisturnaus. 

Kesätauon jälkeen muutama lainalaisuus oli vielä hakusessa. Ensi turnauksessa taas muistamme, että siirryttäessä oman tason mukaisiin finaalilohkoihin pallot pitenevät joka tapauksessa selvästi – joten eräpituuden nostaminen tässä kohtaa on tarpeetonta, vaikka aikataulusta vähän edellä oltaisiinkin… No, hiki taisi tulla kaikille?

Rentosarjan ratkaisu jäi viimeiseen peliin, jossa Mika Nyyssönen B:n joukkue juuri ja juuri riittävällä marginaalilla kukisti Katja Honkosen tiimin, ja näin B-nyyssösestä rentosarjan voittaja. (Sivumennen sanoen plakkariin enemmän Iskuri-pisteitä kuin kokokaimalle.) Paras Höntsyhenki -pokaalilla palkittiin Tanja Välimäki.

Harrastesarjan voittoon jyräsi sinne kaikkien hämmästykseksi pudonnut Jari Rämö, joka hävisi lohkossa vain yhden ottelun ja senkin pienimmällä mahdollisella marginaalilla.

Semi-lohkon voittajaksi nousi Vili Keinänen erittäin niukasti ennen Pyry Harjua. Kilpasarjassa peli oli kovaa ja loppumetreillä näkyi pientä väsymystäkin jo otteissa. Yksilöistä ei kukaan kuitenkaan loppumetreilläkään romahtanut, vaan viimeiset pelit pelattiin koko rahan edestä kahden pisteen erolla.

Lopulta voittajaksi nousi Toni Luhti, joka on kerran aiemminkin tänä vuonna käynyt Höntsyn turnauksessa voittaen senkin. Tällä saavutuksella ei ole vielä mitään asiaa Vuoden Iskuri -kokonaiskisan kärkeen neljän osakilpailun jälkeen. Kärkikaksikon piste-ero kapeni hieman, sillä Teemu Rämö oli kolmas mutta Minna Salmi kuittasi viidennen sijansa päälle parhaan naisen pisteet. Jäljellä on enää yksi, todennäköisesti joko 8.12. tai 15.12. pelattava osakilpailu. Jos kärkikaksikko ilmestyy sinne, on taisto mitä todennäköisimmin heidän välisensä – ainoastaan, jos molemmille sattuu todella huono päivä, on Janne Pellikaisella kolmossijalta vielä mahdollisuudet Iskuri-titteliin.

Kohtalokin puuttui kokonaiskilpailuun hieman, sillä ennen lauantaita kolmostilalla aivan kaksikon kannoilla kärkkynyt Pete Huttunen joutui perumaan turnaukseen osallistumisensa sairastumisen vuoksi samana aamuna.

Kiitos kaikille mukavasta turnauksesta jälleen kerran! Muistahan ilmoittautua seuraavaankin – lauantaina 10.11. pelataan siis yhtä hyvässä hengessä, mutta vähän toisenlaisella turnausidealla seuraava Höntsyn lentisturnaus. Tuttuun tapaan tulokset turnauksesta ja kokonaiskisasta julkistetaan vain kärjen osalta – jos sijoituit alemmaksi ja haluat tietää tarkan tuloksesi, kysele sitä sähköpostilla.

Lentis 13.10. kilpasarjan kärki

1.Toni Luhti
2.Jussi Leinonen
3.Teemu Rämö
4.Anssi Tikkanen
5.Minna Salmi
6.Mika Vanhala

Harrastesarjan kärki

1.Jari Rämö
2.Raino Pikkarainen
3.Eija Kyllönen
4.Ilpo Virkki
5.Pasi Risku
6.Kimmo Uutela
6.Mika Nyyssönen A

Vuoden Iskuri -kisan kärki neljän osakilpailun jälkeen

1.Teemu Rämö222
2.Minna Salmi219
3.Janne Pellikainen180
4.Mika Vanhala169
5.Ilkka Virjo154
6.Pete Huttunen152
7.Jarkko Leivo143
7.Juhani Luhti143
9.Toni Luhti140