Lentopalloa pelataan sittenkin vielä ennen joulua

Päivitys klo 12.57: juuri saamamme tiedon mukaan Linnainmaalle pääsee sittenkin pelaamaan vielä tänään.  Joten vedetään alla oleva uutinen takaisin.

 

 

(Juuri saamamme tiedon mukaan Kämmenniemen koululla liikuntasalin väliverho on yllättäen pudonnut, onneksi kukaan ei jäänyt sen alle. Tästä syystä peräti 27 koulun liikuntasalit on asetettu käyttökieltoon, kunnes väliverhot ehditään tarkistaa.

Linnainmaan koulu kuuluu em. saleihin. Korvaavaa tilaa ei tähän hätään ole mistään saatavissa. Näin ollen lentopallot Höntsyssä jäävät saman tien joulutauolle, eli ainakin tämän keskiviikon ja huomisen pelit jäävät valitettavasti kokonaan väliin.

Luonnollisesti myös muiden koulujen tilanne meitä kiinnostaa, Amurissahan meillä pitäisi olla pelejä reilun viikon päästä ja kevätkauden alkaessa lukuisilla kouluilla. Onni onnettomuudessa on, että kevätkauden alkuun on nyt vielä aikaa.

Meille on kerrottu, että Linnainmaan salit tullaan tarkistamaan ensimmäisten joukossa, mutta tarkkaa aikataulua ei vielä ole tiedossa. Päivitämme lisäinfoa tälle sivulle, kun sitä saadaan.)