Joulun ajan & kevään peleistä

Ensi viikolla eli maanantaina 12.12. alkaa taas koulujen saleissa joulutauko. Tämä muuttaa ohjelmaamme neljäksi viikoksi, eniten lentopallon mutta myös säbän ja futsalin osalta. 

Tänäkin vuonna joulun pelastajaksi on saatu Linnainmaan koulu, jossa pelataan tämän neljän viikon aikana paljon vuoroja. Ennen joulua kaikki lentopallovuorot ovat siellä, joulun jälkeen tulee mukaan lisäksi Tampereen kansainvälinen koulu eli Amurin koulu.

Kiekkovuoroihin joulun aika ei pyhäpäiviä lukuun ottamatta vaikuta.

Tiedämme toki, että ei ole ihanteellista, että kaikki lentikset pelataan samassa paikassa, mutta valitettavasti joulun alla vaihtoehdot ovat vähissä. Sen lisäksi, että koulujen salit ovat virallisesti kiinni, on useimpien koulujen liikuntasali samalla juhlasali ja siten juhlakäytössä. Linnainmaalla on onneksi kaksi salia, joista toista voi käyttää jo ennen joulua. Lentiksessä on pyritty tarjoamaan riittävä kattaus eritasoisia vuoroja myös näiden neljän viikon aikana.

Sählyn/säbän puolella pelataan tutut vuorot Raholassa. Pirkkahallin keskiviikon ja sunnuntain osalta on tarkoitus, että pelit jatkuvat joulutauon jälkeenkin niin pitkään kuin Pirkkahallin kausi jatkuu. Pohjois-Hervanta jätettäneen kevätpuolelta pois, sillä Pirkkahallilla on isommat kentät ja ennakoimme samalla sitä, että Pohjois-Hervannan koulurakennuksen purku alkaa elokuussa. Näiden lisäksi pelataan pari viikoittaista vuoroa Linnainmaan koulun uudessa salissa, jossa ilmapiiri sählyä varten on aina ollut huikean hyvä.

Futsalissakin sunnuntain Pirkkahallin vuoron on tarkoitus jatkua maaliskuulle. Keskiviikon lepakkovuoro klo 21 sen sijaan on vain joulutauon ajan korvaamassa Sammon lukion vuoroa. Torstain Tredun vuoro jatkuu normaalisti joulutauon yli.

Koripalloa ei joulutauon aikana pelata, keskiviikkovuoro on näillä näkymin ohjelmistossa taas sen jälkeen.

Normaaliin ohjelmaan palataan taas maanantaista 9.1. lähtien. Todennäköisesti ohjelma näyttää silloin samalta kuin syksyllä, paitsi sunnuntain Pohjois-Hervannan vuorojen sijaan pelataan siis futsalit ja säbät Pirkkahallilla. Tuolloin palaavat siis kalenteriin tutut Leinolan, Tesoman, Ristinarkun, Karosen, Vehmaisten jne. vuorot.