Talviohjelma 7.1.2020 alkaen

Kevätohjelmamme on tässä! Uusia vuoroja niin lentiksessä, säbässä kuin koriksessakin – säbässä ja lentiksessä myös tasouudistuksia. 

Kevääksi on nyt mahdollista ostaa koripallon kevätkausikortti. Lentopallon tasoihin tuli uudistus, tarkemmat tiedot siitä löydät täältä. Myös sählyssä/säbässä on uutta: keskiviikolle tuli uusi vuoro Pirkkahalliin ja keskiviikon Ristinarkun vuorosta tulee erityinen perus/helppovuoro (pikkumaaleihin rentoa aloittelijaystävällistä sählyä), vastaavasti perjantain Raholan vuorosta tuli virallisesti ”kilpavuoro”.

Tulevia muutoksia: Hiihtolomaviikolla 24.2. on monia vuoroperuutuksia, ja tuolloin tulee todennäköisesti joitakin yksittäisiä vuoroja näiden tilalle. Futsalin ja ehkä myös koriksen aikatauluihin tulee muutoksia maaliskuun alussa, kun Pirkkahalli sulkeutuu ja Sammon lukiolla alkavat yo-kirjoitukset. Jäävuorot päättyvät todennäköisesti torstaihin 12.3.

Huom. ohjelmiimme tulee silloin tällöin muutoksia, esim. koulut saattavat perua vuoron ottaakseen salin omaan käyttöönsä. Kaikki tällaiset muutokset eivät välttämättä ehdi tällä sivulla olevaan ohjelmaan. Suosittelemmekin kaikkia käyttämään Hobbydeediä pelien aikojen & tilanteen tarkistamiseksi ja paikkojen varaamiseksi. Paikkavaraukset Hobbydeedin kautta. Jos et ole aiemmin varannut paikkaa, katso ensin ohjeet ja säännöt.

Löydät perille parhaiten, kun katsot etukäteen liikuntapaikkojen tiedot. Voit tilata automaattisesti päivittyvän google-kalenterin Höntsyn vuoroista tietokoneeseesi tai kännykkääsi täältä.

Mikäli Höntsy on sinulle kokonaan uusi juttu, kannattaa tsekata pikaopas.

Ohjelma ma 7.1.2020 alkaen

Huomaa, että vielä loppiaispäivä 6.1. mennään tällä joulun ajan ohjelmalla, normaali kevätohjelma käynnistyy 7.1.2020.

[tt_timetable event=’sabasyksy, lentopallo2, koripallo-2, futsalsyys, jaahontsy’ columns=’monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday,sunday’ filter_style=’tabs’ filter_label=’Kaikki’ hide_hours_column=’1′ event_layout=’1′]

+ Plus-merkintä vuoroissa viittaa vain kk-maksullisiin Höntsypasseihin. Uudella Perus-passilla ei pääse Plus-vuoroille (tällä hetkellä Raholan säbään). Muihin lippuihin tämä asia ei vaikuta, eli Raholan säbäänkin pääsee vanhanmallisilla Höntsypasseilla sekä kerta- ja sarjalipuilla aivan normaalisti.

Jäähöntsy pelataan ”pipakiekkoa”, eli kiekolla mutta ilman maalivahteja. Maalit neppaillaan suoraan syötöstä, ei kontaktia eikä kovia vetoja. Oltava omat luistimet ja maila, peleissä myös kypäräpakko, kypäriä on lainattavissakin. Paikalle tullessa ilmoittaudu pukkarissa. Kaukalon 1 pukkarit katsomon alla, kaukalon 2 sivurakennuksessa (pukuhuone numero 4).

Sähly ja salibandy = Säbässä kaukalo, sählyssä ei. Maalivahdit ilmaiseksi molempiin.

Sähly perus/helppo = aloittelijaystävällinen vuoro pelataan pikkumaaleihin ilman molareita, ja kentällä saattaa olla kerrallaan tavallista enemmän pelaajia. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita, kunhan kunnioittavat vuoron luonnetta.

Säbä kilpa = vuoro, jossa on lupa suhtautua peliin vähän tavallista kilpailullisemmin, kuitenkin edelleen hymy huulessa muita kunnioittaen. Pelataan suurin osa vuorosta maaleja laskien.

Lentisvuorojen tarkempi kuvaus täällä. Sieltä löydät myös pari pikku opasta siihen, miten Höntsyssä yleensä pelataan (pelipaikat ym.). Lyhyesti tasoja voi kuvata näin:

Lentopallo perus = Hyvää peruspeliä, jätetään kuitenkin kovimmat iskut kotiin ja otetaan rento asenne. Aloittelijaystävällisin taso.

Semi =  Heille, jotka kutakuinkin osaavat perustekniikat ja eri pelipaikkojen vaatimukset, ja joilla reagointinopeus ja liike riittävät ”pussin” pelaamiseen. Jokainen voi pelata ja iskeä omalla tasollaan, naapurilta ei kuitenkaan voi huipputasoa vaatia. Semi-vuoroista tiistain Karosen vuoro on ”alempi” eli rennompi vuoro, jossa vaatimukset eivät niin tiukat, maanantain Leinola puolestaan ”ylempi”, tasoltaan lähempänä pro-vuoroja.

Pro = Kovempien pelimiesten ja -naisten vuoro, jossa pidempi pakollinen pallollinen alkulämmittely. Huom. ryhmään yhdistetty nyt aiempi ”semi ylempi” ja ”pro” . Jos olet uusi pelaaja, käy ensin jollain muulla vuorolla. Tämän vuoron ilmoittautumiset tapahtuvat 1.2. alkaen omassa Hobbydeed-ryhmässään (Höntsy Oy Pro-lentis), raati päättää keitä otetaan mukaan, jokainen voi halutessaan laittaa liittymispyynnön.