Oscar-palkinnot 2022 jaettu!

Viime lauantaina vietettiin Höntsyn pikkujouluja, huikean kivoissa tunnelmissa. Samalla jaettiin jo 11. kerran perinteiset kausi-Oscarit. 

Oscareita on jaettu vuodesta 2012 – moni varmaan muistaa legendaariset kesäkauden päättäjäiset sittemmin pariin kertaan poltetulla Suomensaaren majalla. Perinne on voimissaan; tänä vuonna kutakuinkin täysi Kaksien Kasvojen alakerta hurrasi palkituille, jotka olivat:

Hymytyttö Satu Kellokumpu on ison ja aktiivisen Höntsy-yhteisön sydän ja keuhkot, joka olisi voinut saada tämän palkinnon jo vuosia sitten – parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Hymypoika Santeri Niemelä pelaa aina huikealla asenteella, eikä anna ylivertaisuutensa kentällä haitata hyvää höntsyhenkeä ja syöttöjen jakoa meille tavallisille kuolevaisille. Juttua riittää myös pukkarin puolella.

Sisupussi Milla Nousiainen on kovalla sisulla ja hyvällä urheiluhengellä tehnyt itsestään lentopalloilijan, vaikka taival ei aina ole se kaikkein helpoin ollutkaan. Esikuva kaikille siitä, että eteenpäin pääsee, kun keskiössä on kova halu pelata.

Possu-Oscar omistetaan tänä vuonna kaikille hyvällä höntsyhengellä ykkösellä takakulmaan palloa nakkaaville pelureille, joita edustamaan palkintoa vastaanottamassa Jani Taskinen.

Vasemmalta Milla, Satu, Jani (Santeria ei vielä tavoitettu kuviin).

Oscar-kunniataulukko kautta aikain löytyy täältä.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille jälleen kerran erittäin mukavasta ja hyvähenkisestä illasta!