Pelaajakortti Antti ”Antsuli” Arponen #16

AnttiApelaajakorttiPienen hiljaiselon jälkeen supersuosittu pelaajakorttisarjamme etenee jälleen. Kohteenamme on tällä kertaa kaikkien höntsyläisten oma höpönassu, joka itse väittää, ettei häntä ole lempinimellä siunattu. Onneksi kaikki viime Iltahöntsyissä olleet tuntevat sen muutenkin, vaikka mies itse pyrkii pitämään kynttilän vakan alla. Arvoisa yleisö: pelinumerolla 16, joka on junnujalkapallovuosien perua, esittelemme Antti ”Antsuli” Arposen!

Antti on, kuten kuvakavalkadistakin selviää, yksi Höntsyn monipuolisista pelureista. Toimituksen mielikuvan mukaan koripallo on ainoa Höntsyn lajeista, josta miestä ei säännöllisesti tapaa. Pidemmittä puheitta perinteiseen syvähaastatteluun, jossa toiminnan mies ei turhia jaarittele:

Urheilutaustasi?
Elämäntapaurheilija ja ikiliikkuja. Ensimmäiset joukkueurheiluaskeleet on tullu otettua ennen esikoulua.

Muut harrastukset höntsäämisen lisäksi:
Tällähetkellä aikaavievin harrastus on ajoneuvoasentajaksi kouluttautuminen, joka ”onneksi” vaihtuu kohta työksi. Jäljellejäävän ajan laahaan punttisalilla. Näiden lisäksi ei oo ku hiljaiseloa viettäviä harrastuksia, kuten sukellus ja bmx-pyöräily

Milloin aloitit Höntsyn vuoroilla käymisen ja miten usein käyt pelaamassa? Mistä löytyy motivaatio lähteä pelaamaan kerta toisensa jälkeen?
Viime syksynä aloitin. Pyrkimyksenä kolmesti viikossa (jotta rahalle tulee vastinetta ;)). Hyvä seura ja taatusti hyvät pelit vetää kentälle.

Onko sinulla kuntoilutavoitteita ja jos on, miten niiden saavuttaminen sujuu?
Kilojen pitäisi karista aikalailla… Motivaatio korkealla, tulokset toistaiseksi matalalla.

Tässä kuvakavalkadi Hervannan futsalista ja vähän muistakin Arposen seikkailuista:

Mikä on höntsyssä parasta?
Meininki.

Kenen syötöistä nautit eniten?
Tällä hetkellä tuntuu kuntoihme Villen syötöt napsahtavan parhaiten.

Kerro yksi unohtumaton höntsyhetki
Eka kerta.

Minkä takia Suomen jalkapallomaajoukkue ei ikinä pärjää?
Lyhyet ja lumiset kesät.