Pelaajakortti Mikko ”Leho” Lehto

mikkopelaajakorttiTiukat syvähaastattelut pelaajakorttisarjassamme jatkuvat. Haastatteluvuorossa luottosähläri Mikko ”Leho” Lehto, joka katsoo haastattelussa mm. tarpeelliseksi tarkentaa, ettei kuulunut Suomen vuoden 1995 MM-joukkueeseen. Päinvastaisiakin huhuja varmaan liikkuu…

Urheilutaustasi?
Pikkupoikana tuli pelattua jalkapalloa ja harrastettua uintia molempia pari vuotta. Vähän vanhempana pelasin salibandyäkin noin neljä vuotta.

Muut harrastukset höntsäämisen lisäksi:
Pakollisia harrastuksia on lenkkeily, kesäisin katukoripallo ja beachvolley. (Toim. huom. on sama kuin Justuksen kohdalla: katukoris ja beachvolley ovat nekin höntsäämistä, vai eikö muka?)

Paras urheiluaiheinen muistosi?
Lasketaanko -95 MM-kulta? (Siis itsehän en tuohon joukkueeseen kuulunut.) Tai sitten ihan ensimmäinen jalkapallomatsini, joka päättyi upeasti 0-0.

Miten usein käyt pelaamassa? Mistä löytyy motivaatio lähteä pelaamaan kerta toisensa jälkeen?
Pyrin rajoittamaan pelaamisen n. neljään kertaan viikossa, jottei sosiaalinen elämä kärsisi liikaa… Motivaatiota ei tarvitse etsiskellä, onhan höntsääminen vain niin h*****in kivaa. Parempi kysymys on, että mistä saisi motivaatiota tehdä joskus jotain muuta kuin höntsätä?

Milloin aloitit Höntsyn vuoroilla / Miten tulit aloittaneeksi Höntsyssä käymisen?
Koska Höntsyt nyt alko, ekalla kerralla Lentävänniemessä olin, lehdestä luin ja paikalle ilmestyin.

Onko sinulla kuntoilutavoitteita ja jos on, miten niiden saavuttaminen sujuu?
Ei, ainoa tavoite on että kivaa pitää olla (hyvin on toteutunut!).

Mikä on höntsyssä parasta?
Ilo pelaamisesta ja onnistumisesta tai siitä, että epäonnistuu edes vähän vähemmän kuin viimeksi. Iltahöntsyjä tietenkään unohtamatta…

Kenen syötöistä nautit eniten?
Ei niin väliä, kunhan joku joskus syöttäisi… Jos joku pitää valita niin ehkä sitten vastustaja!

Kerro yksi unohtumaton höntsyhetki
Varmaan eka Höntsykerta, ihme häsellystä ja sekalaista tökkimistä mutta jälkeenpäin jäi hyvä olo vaikka oli paikat kipeänä, muistutti mua jostain…

Miksei Suomi ole voittanut jääkiekon MM-kultaa vuoden 1995 jälkeen?
Vaihtoehtoja löytyy: Liian huonot valmentajat tai pelaajat tai molemmat, liian hyvät vastustajat, puolueelliset tuomarit… Oma henkilökohtainen suosikkisyyni on ehdottomasti Jukka Tammen lopettaminen (tai Jukkaahan ei lopetettu, tietääkseni; vaan Jukka jäi ”eläkkeelle”).