Pelaajakortti Olli ”OP” Pakarinen #8, 10, 12, 37 ja 69

oppelaajakorttiHöntsyn Hall of Fame / Wall of Shame eli pelaajakorttisarja etenee jälleen. Tällä kertaa kohteemme viihtyy muutenkin julkisuuden valokeilassa (ks. Pallo-olympialaisten video- ja kuvaraportti). Hyvät naiset ja herrat: Olli ”OP” Pakarinen – tällä kertaa taas mukana myös elävää kuvaa!

OP ei osannut valita itselleen yhtä tiettyä pelinumeroa, vaan tyytyi luettelemaan peliuran aikana käytössä olleita. Niistä millään ei kuulemma ole mitään ”numerologista merkitystä”. Tämä tietysti kuulostaa vaatimattomalta, mutta emme olisi Höntsyn toimitus, ellemme tulkitsisi tätä erikoisuudentavoitteluksi ja listaisi kaikkia numeroita korttiin

Urheilutaustasi?
Pikkujätkänä tuli vedettyä pesistä, kiekkoo ja tennistä. Kun aktiiviura loppui tossa 90-luvun alkupuolella, niin kuntoilupohjalla on tullu sitte pelailtua vielä kiekkoo, salibandyy ja fudista eri tasoilla.

Muut harrastukset höntsäämisen lisäksi:
Liikunnan lisäksi kaikenlainen oman yleissivistystason kohentaminen.

Paras urheiluaiheinen muistosi?
Jaahas, no niitähän on kaks ylitse muiden. Kaudella 92-93 tein maalin Kokkolan Hermestä vastaan kiekon I-divarin karsinnoissa ja sain nimen teksti-tv:n sivulle 223! Toinen on Oulun lukioiden futis-välieristä, kun painoin tulevalle maajoukkuemolari A. Niemelle semmosen ylänurkkavedon, että ei ollu äijällä mitään saumaa. Niin ja mull’ oli vielä lenkkarit jalassa, ku oli jääny fudiskengät kotiin.

Mitä lajeja harrastat?
Sähly ja kiekko.

Miten usein käyt pelaamassa? Mistä löytyy motivaatio lähteä pelaamaan kerta toisensa jälkeen?
Kuutena päivänä viikossa, jos vaan vuorot osuu kohdalleen ja jalat pysyy kasassa. Liikunnasta ja hikoilusta aiheutuva hyvänolontunne toimii mun motivaattorina.

Onko sinulla kuntoilutavoitteita ja jos on, miten niiden saavuttaminen sujuu?
No painoo pitää saada pois ja sitä lähtikin heti viitisen kiloa, mutta nyt painonlasku on pysähtynyt, kun nilkkaosaston vammat estävät täysipainoitteisen juoksemisen. Mutta täältä tullaan vielä….

Toim. huom.: Vauhti on silti hirmuinen! Alla olevaan videoon on n. vartin pätkästä leikattu kaikki OP:n juoksemiseksi tulkittavissa olevat suoritukset:

Milloin aloitit Höntsyn vuoroilla / Miten tulit aloittaneeksi Höntsyssä käymisen?
Taisin kokeilla sen ilmaisen kerran joskus firman historian alkutaipaleella, mutta sitte iski niin paha tenniskyynärpää, että jäi mailapelit pitkäksi aikaa. Uudelleen löysin Höntsyn syksyllä 2011, kun alko se turhauttava kuntosalilla kykkiminen syömään äijän luovuutta sisältäpäin ja piti päästä joukkueurheilemaan.

Tässä kuvakavalkadi Ristinarkun sählyistä:

Mikä on höntsyssä parasta?
No tyyppien rehellinen ja kaikenantava asenne saa mut aina hyvälle päälle, kun oon itte välillä nii mielialalaiska kentällä. Ja hyvän hikoilun ja suihkun jälkeistä oloa ei voita mikään.

Kenen syötöistä nautit eniten?
No ehdottomasti ”Tintti” ”Kuusysin” suorista onetimer-passeista ja ”Yle” ”pulunsilmä” Virjon selkäkentällebulgarialaistarjoilusuoraanlapaan-syötöistä. Myös taiteilija Jokisen lapa(luu)syötöt maistuvat.

Kerro yksi unohtumaton höntsyhetki
No heitin jalkakynää alimpana ja vihkoonhan se meni. Kerran Säkkis-Toni yritti juosta mun ohi ja ohihan se meni.

Minkä takia Suomen jalkapallomaajoukkue ei ikinä pärjää?
Raipea lainatakseni: ” ku ei ne osaa pelata”. Jos halutaan menestyä (laji kuin laji), ammattivalmennusta sinne ikäluokkiin missä se ihmisolion kehitys suurimmilta osin tapahtuu.