Pesäpallokokeilu pe 20.5.2022 (maksuton)

Kiinnosteleeko pesäpallon pelaaminen tänä kesänä, mutta et ole aivan varma? Haluaisitko ensin käydä ohjaajan johdolla läpi perustekniikat? Nyt tähän on erinomainen tilaisuus, sillä Höntsy järjestää kaikille avoimen pesäpallokokeilun perjantaina 20.5. alkaen kello 17.30 Kalkun kentällä. Ilmaisuudesta huolimatta tsekkaa ehdot alta! 

Höntsyn pesistä 2021

Höntsyn kaikille avoimet pesäpallovuorot starttaavat jo sunnuntaina 8.5. Tesoman hiekkatekonurmella. Pesishöntsyjä ja -treenejä on runsaasti läpi kesän, ja niihin edullisella pesiskausarilla, Höntsypassilla tai sarja- tai kertalipulla. Pesiskauden infot löydät täältä. Höntsyn pesäpallot pelataan sekavuoroina, eli mukana on sekä naisia että miehiä. Kenttänä naisten kenttä ja pallona naisten pallo.

Höntsyn ideana on pallopeleihin osallistumisen matala kynnys. Jotta pesikseen mukaan tulo olisi mahdollisimman helppoa, on nyt tarjolla erillinen kokeiluvuoro ohjauksen kera perjantaina 20.5. Vuorolla käydään läpi heiton, kiinnioton ja lyönnin perusasiat, harjoitellaan ja lopuksi pelataan samalla pesiksen sääntöjä kertaillen.

Vuorolla saat kuvaa siitä, millaista Höntsyn toiminta on ja on hyvä tilaisuus kysellä muista pesäpallovuoroista ja niiden soveltumisesta juuri sinulle.

Vuorolle osallistuminen on ilmaista seuraavin ehdoin:

  • Osallistuminen on ilmaista. Vuorolle otetaan korkeintaan 24 osallistujaa. Suosittelemme varaamaan paikan etukäteen, mikäli et ole varannut paikkaa, emme voi taata osallistumisoikeutta, eli maksimimäärää ei ylitetä. Varaa paikka täältä
  • Oharin teko (perumatta ja osallistumatta jättäminen) sen sijaan EI ole ilmaista, vaan siitä laskutetaan Höntsyn normaalien varaussääntöjen mukaisesti kertalipun hinta. Jos siis et pääsekään tulemaan, muista perua tulosi viimeistään 4 h ennen vuoroa.
  • Mikäli sinulla ei ole omia varusteita, on paikan päällä lainattavissa räpylöitä, mailoja ja kypäriä.