Salibandyssä pe 17.6. MacHelp-spesiaali!

Perjantaina 17.6. Raholan normaalin salibandyvuoron tilalla pelataan MacHelpin tarjoama tavallista pidempi spesiaalipläjäys. Aloitetaan tavallista pidemmillä alkulämmöillä, pelataan pitkään ja vedetään lopuksi vielä rankkarikisa. Tapahtuma Raholan areenalla eli ”paraatikentällä” klo 17-19. Tapahtuma on kaikille ilmainen, ja kaiken kukkuraksi jokainen osallistuja saa uudelle höntsyasiakkaalle sopivan lahjakortin. 

Säbätapahtuma_smallHöntsyn säbävuoroilta tutun yrittäjä Mika Mäkisen yritys MacHelp paitsi auttaa kaikenlaisissa tietokoneongelmissa, myös tarjoaa tämän mukavan poikkeuksen tavalliseen säbäilyarkeen. Normaali perjantai vaihtuu juhlaksi juhannusta edeltävällä viikolla, kun vuoron pituus tuplaantuu ja siirrytään Raholan paraatikentälle eli samalle areenalle jolla KrP pelaa liigaottelunsa.

Alkuun otetaan tavallista pidemmät alkulämmittelyt. Sen jälkeen pelataan ja tuomarikin on – mahdollisuuksien mukaan otetaan pidempi harjoitusottelu. Lopuksi vedetään vielä rankkarikisa, joten tätäkin herkkua pääsee testaamaan.

Höntsyn puolesta otamme tämän tapahtuman teemaksi ”kaverille kanssa” ja lahjoitamme jokaiselle pelaajalle yhden uuden asiakkaan lahjakortin, jolla uusi asiakas käy viisi kertaa höntsäämässä (tätä ilmaiskertaa ei lasketa). Mikäli et ole aiemmin käynyt Höntsyssä, voit hyödyntää kortin itse. Jos Höntsy on sinulle tuttu juttu, voit antaa sen jollekin kaverillesi, jolla Höntsy on vielä testaamatta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan normaalisti Osallistujat.comin kautta (katso tarvittaessa ohjeet). Peliaikaa on luvassa runsaasti, sillä mukaan otetaan normaalin säbävuoron tapaan 20 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Paikalle saapuessasi ilmoittaudu kahvilassa (liikuntakeskuksen tiskiä vastapäätä) Höntsyn vetäjälle. Tule paikalle viimeistään 5 min ennen pelejä (tämän jälkeen paikkasi voidaan antaa toiselle).

Huom. normaalit varaussäännöt ovat voimassa, eli jos et pääse paikalle, muista perua viimeistään kolme tuntia ennen tapahtumaa. Myös ilmaistapahtumassa oharin tekeminen johtaa sakkomaksuun.

Tervetuloa pelaamaan, MacHelp tarjoaa!