Syksyn höntsyohjelmista ja kentistä

Syysloman ja loppusyksyn ohjelmat löytyvät nyt netistä. Kolme uutta täyden kentän säbävuoroa! Neljä futsalia per viikko! Pikakommentit:

Salibandyssä
 on jännät ajat edessä, kun ensi viikolla alkaa peräti kolme uutta täyden kentän säbävuoroa. Näistä maanantain klo 18-19 vuoro on Höntsyllä ”ikuisesti”, jos vain kävijöitä riittää. Keskiviikon klo 19 Raholan vuoro ja perjantain klo 17 Tampere Areenan vuoro on vuokrattu Ilves Salibandyltä. Optiona on käyttää niitä kuluvan kauden loppuun, mutta jos kävijöitä ei riitä, päästään niistä eroon vuodenvaihteessa. Sinä päätät, mitä optiota käytetään!

Ison kentän säbävuoroille olisi saatava pikaisesti vähintään 15 kävijää per vuoro, jotta vuoroja on järkevä pitää. Juuri tämän vuoksi Höntsypassin omistajiltakin peritään 5 euron lisämaksu jos pelaavat toisen vuoron Raholassa peräkkäin maanantaina tai keskiviikkona (ks. tuplavuorojenvaraussäännöt). Ilman tällaista lisämaksua Raholan lisävuoroja olisi täysin turha ottaa käyttöön. Toivommekin, että heti ensi viikosta alkaen kävijät löytävät nämä uudet vuorot.

1Jalkapallo- ja futsal-rintamalla meitä on viime aikoina koeteltu kaupungin toimesta. Ensin suljettiin Viinikan kenttä parin tunnin varoitusajalla. Oli kiire ehtiä kylvää uusi nurmikko ja peittää se mullalla, että ehtii juurtua, kertoi Markku Wacklin Liikuntapalveluiden kenttäosastolta. Viinikan kentälle ei tietääkseni vieläkään ole tehty mitään huoltotoimenpiteitä (kuvassa kenttä kolme viikkoa sulkemisen jälkeen).

Sitten alta lähti Vuoreksen ke 20-21.30 vuoro, joka oli koko kaudeksi myönnetty. Kaupungilta saamamme selityksen mukaan homma tehtiin, koska: ” ”.

Jos tässä nyt jotain hyvää on niin se, että minun ei tarvitse kuunnella valitusta, joka olisi aiheutunut siitä, että Vuoreksen vuoro olisi käytännössä ollut pakko vaihtaa säbästä futsal-käyttöön. Futsal-saleja on nimittäin saatu käyttöön huonosti – esimerkiksi kahden viime talven suosituin sali Hatanpää on otettu meiltä pois, koska ” ”.

Niinpä futsal-kausi alkaa vuoroilla, joissa puitteet ovat hyvässä kunnossa, mutta kaikkein parhaaseen arki-ilta-aikaan niitä ei ole vaan klo 16 ja 21. Harrastevetäjien ja hyvän Rahola-yhteistyösuhteen avulla pystymme kuitenkin tarjoamaan syysloman jälkeen neljä vuoroa futsalia viikossa. Siinä on yksi enemmän kuin mihin on viime aikoina totuttu! Yleensä loppusyksystä alkaa myös peruutuksia ilmestyä kaupungin saleihin, joten toivottavasti pääsemme jossakin vaiheessa vaihtamaan jonkin vuoron alkamaan prime-timella arkena 17-20.

Koripallossa jatketaan kahdella viikoittaisella vuorolla ja toivotaan, että myös lauantain vuoro löytäisi kävijänsä. Sali on ainakin mainio. Perhesählyssä samoin pelataan kahdesti viikossa, tosin syyslomalla vain kerran (Kaarila on suljettu). Syysloman jälkeen kokonaan uutena juttuna aloittaa Taaperohöntsy tiistaisin klo 11.

2Lentopallon puolella lentiskoulu alkaa syysloman jälkeen (vielä mahtuu myös mukaan). Keskiviikolta kurssikäyttöön siirtyvän lentisvuoron tilalle aloitetaan uusi kaikille avoin lentisvuoro tiistaisin klo 20 Atalan koululla.

Kevätpuolella katsotaan, jatketaanko peräti molempina päivinä kahdella vuorolla. Syyslomaviikon maanantaina testataan Etelä-Hervannan pienempi sali lentiskäytössä, ja jos se osoittautuu kelvolliseksi, niin esim. sunnuntain vuoroa saatetaan alkaa vetää kahdella kentällä tyyliin edistyneet toisella, tavallinen toisella.

Loppusyksyn ohjelmaa päivitetään vielä ainakin, kun kiekkovuorot saadaan tietoon, ja silloin tilataan myös painosta taskuohjelmat sun muut kilkkeet (nyt jaossa tulostettuja versioita). Höntsyn lentisjoukkue on saatu kasaan ja se aloittaa sarjaurakkansa heti ensi maanantaina 13.10. kotipelillä Korpi 2:sta vastaan Tesomalla klo 20 alkaen. Katsomaan saa tulla, yleisölle on näyttämöllä hyvin tilaa!