Ulkolentiksen tulokset ja Grand Slam -tilanne

Ulkolentisturnaus on tältä vuodelta pelattu, ja tulokset tulevat tässä. Kolmen turnauksen mittaiseksi typistynyt Grand Slam 2014 -kiertue sai uuden kärkinimen ja vahvan voittajaehdokkaan.

Saamamme palautteen mukaisesti kokeilemme nyt uutta tulosten julkaisupolitiikkaa. Pokaaleita pokanneet julkistetaan, samoin kilpasarjan tarkka keskinäinen järjestys. Muilta osin täsmällistä tulostaulukkoa ei julkaista netissä, vaan sikäli jos asia kiinnostaa, voi tarkan sijoituksensa kysyä meiltä sähköpostilla (ilkka.virjo@hontsy.fi). Samasta syystä Grand Slamin pistetilanteesta julkaistaan vain kärkikymmenikkö. Tarkoituksena on rohkaista kaikkia mukaan turnauksiin ilman pelkoa siitä, että vaatimaton sijoitus sitten näkyy netissä. Huom. käytännön muutoksella ei ole mitään tekemistä Ilkan surkean sijoituksen kanssa….

Kilpasarjassa Joona Ryödi (iskee kuvassa alla) meni menojaan vakuuttavaan turnausvoittoon ja 50 Grand Slam -pisteeseen. Kakkostila jouduttiin jakamaan, niin tiukkaa kilpa siitä oli. Vielä Joonaakin enemmän Grand Slam -pisteitä kuittasivat kilpasarjassa pelanneet Kaisa Järvinen (lisäpisteet naisten sarjan voitosta) ja Mikko Lehto (turnauksen MVP:ksi äänestetty).

1

Harrastesarjassakin taisto oli tiukkaa, mutta lopulta voiton korjasi viime vuonna koko turnauksen voittanut Janne Pellikainen, joka samalla nousi ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi taistossa Grand Slamin voitosta. Paras Höntsyhenki -pelaajaksi äänestettiin rentosarjassa pelannut Anne Murtonen.

Tänäkin vuonna rentosarjan voittaja haettiin kahden lohkon välisellä 6 vs 6 -finaalilla. Lohkot siis pelasivat paitsi itselleen lisäpisteitä, koko sarjan voittoa sisäiselle lohkovoittajalleen. B-lohkon voittanut Keijo Turunen näytti olevan vahvoilla, kun B-lohko kuittasi ensimmäisen erän nimiinsä. A-lohko taisteli kuitenkin ottelun ratkaisevaan kolmanteen erään, ja vei lopulta voiton nimiinsä. Näin rentosarjan voittajaksi kruunattiin Ilpo Virkki.

Grand Slamin Duosportin lahjoittaman johtajan paidan kuittaa nyt nimiinsä Janne, joka on kuitannut huikeat lähes sata pistettä kahdesta turnauksesta. 50 ja 60 pisteen välillä on paljon haastajia. Kun kiertue on nyt supistunut kolmeen osaan, on kaikilla haastajillakin vielä saumansa, sillä Yösäbässä on sitten tarjolla tuplapisteet (voittajalle 100 pistettä). Tässä välillä saatamme pelata futisturnauksen, mutta sitä ei lähdetä ymppäämään Grand Slamiin tänä vuonna, vaan mennään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Ensi vuonna Grand Slam koostuukin sitten niistä turnauksista, jotka todella toteutuvat, eli asiaa ei lyödä lukkoon etukäteen.

Tässä vielä ulkolentiksen tulokset ja Grand Slam -tilanne kärjen osalta. Kiitokset kaikille jälleen kerran hienosta tapahtumasta!

Ulkolentiksen kilpasarja:

Nimi

Sijoitus turnauksessa

Pisteitä sijoituksesta

Pisteitä yhteensä

Pisteistä muusta, määrä

Pisteitä muusta, selite

Joona Ryödi

1

50

50

Mika Lehtinen

2

45

45

Jani Heino

2

45

45

Heikki Mannersuo

4

39

39

Kaisa Järvinen

5

38

53

15

Paras nainen

Mikko Lehto

6

37

52

15

MVP

Petri Saarikko

6

37

37

Hannu Pulakka

8

35

35

Grand Slam -tilanne kahden turnauksen jälkeen:

 

SijoitusNimi

Ulkolentis

Futsal

Yhteensä

1Janne Pellikainen

39

60

99

2Jussi Lammi

0

60

60

3Kaisa Järvinen

53

53

4Niko Vaittinen

16

36

52

4Mikko Lehto

52

52

6Jani Timmerheid

0

51

51

7Tomi Vesola

0

50

50

7Mitja Ohtola

32

18

50

7Joona Ryödi

50

50

10Markku Severinkangas

24

25

49