Väliaikatietoja Höntsyn kyselystä

Ilahduttavan moni on jo vastannut Höntsyn kyselyyn. Jos et ole vielä vastannut, tee se nyt! Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia ja vastaamalla voit voittaa puolen vuoden ilmaiset höntsyt. Muutama asia on tähän mennessä noussut selvästi esille.

susieq3c
Tämä ei vaikuta suositulta höntsylajilta. Photo by susieq3c.

Ihan ensimmäiseksi pahoittelut siitä, että kyselyn ensimmäisessä versiossa Hervanta oli pudonnut asuinpaikkavaihtoehdoista pois. Tämä oli puhdas vahinko – kyllä tarkoituksena on, että hervantalaisetkin saavat osallistua Höntsyn toimintaan!

Odotetusti kyselyyn ovat vastanneet pääasiassa toiminnasta oikeasti kiinnostuneet henkilöt. Kasassa on jo jonkinmoinen joukko ihmisiä, jotka kertovat että ”varmasti” tai ”luultavasti” osallistuisivat Höntsyn toimintaan. Lisää tarvitaan vielä, mutta alussahan tässä ollaan.

Lajeista ylivoimaisesti eniten mielenkiintoa on kerännyt sähly, josta on kiinnostunut noin kolme neljäsosaa kaikista. Kysyntää näyttäisi olevan myös futsalille ja lentopallolle.

Sen sijaan tähän asti saatujen vastausten perusteella koripallo ei kuulu Höntsyn lajivalikoimaan ainakaan heti alussa. Pesäpallolle kannatusta oli enemmän, mutta jo aiemmin (ks. jutun loppu) mainituista syistä se ei ole ihan ensimmäisenä tulossa Höntsyn lajivalikoimaan.

Arki-illat ovat odotetusti suosituin peliajankohta – myös myöhäisilta saa kannatusta. Näiden jälkeen tulee sunnuntai-ilta. Joissain kohdissa kysely on osoittanut tarpeellisuutensa, yksi sellainen on lauantaiaamupäivän suosio peliaikana, mikä oli itselleni yllätys. Vuoron pituuden osalta eniten kannatusta saa 60 minuutin vuoro, sen jälkeen 90 minuutin setti ja jokunen haluaisi 45 minuutinkin vuoroa.

Höntsylle näyttää olevan selvää tilausta, sillä kiinnostuksesta huolimatta vain vähemmistö vastaajista harrastaa tällä hetkellä mitään pallopeliä. Eiköhän asia saada kohta korjattua! Kyselyn kautta on tullut myös monia hyviä kommentteja ja ideoita, niistä lämmin kiitos. Toiveita pyritään ottamaan huomioon niin paljon kuin mahdollista.