Höntsyjoogaa ja muuta kevätohjelmaa        

Maanantaina 20.3. tehdään Höntsyssä uusi aluevaltaus, kun tarjolla on Höntsyjoogaa Tampereen Astangajoogakoululla. Tässä kevään mittaan muutama muukin muutos & lisäys ohjelmaan.

Kuten jo kerroimme, Höntsyjooga on suunniteltu mainioksi vastapainoksi aktiiviselle palloiluharrastukselle, ja vuorolle pääsee tavallisella höntsymaksulla. Olisimme todennäköisesti kokeilleet joogatuntia Höntsyssä jo ajat sitten, mutta kun palloilutilojen saanti on niin hankalaa, tuntuu tuhlaukselta käyttää niitä johonkin, mihin pienempikin tila riittäisi. Tampereen Astangajoogakoulun kanssa tehtävän yhteistyön myötä sekä ohjaaja että tila saadaan heidän kauttaan, ja laatua on takuulla tarjolla!

Mikäli olet Höntsyjoogasta kiinnostunut, kannattaa painella saman tien mukaan. Tarkoitus on kokeilla vuoroa nyt loppukevään ajan, ja tehdä sen jälkeen päätöksiä jatkosta. Toivon mukaan voimme tarjota joogaa jatkossakin, ja ehkä jopa laajentaa tarjontaa. Kokeilujakson jälkeen on mahdollinen (muttei välttämättä todennäköinen) kuvio sekin, että passilaisilta veloitettaisiin joogasta jokin pieni (esim. 3 €/kerta) lisämaksu – tämä riippuu kävijämääristä ja kävijöiden käyttämien lippujen jakautumisesta.

Ohjelmassa tapahtuu myös muuta. Tällä viikolla jää torstain Raholan säbävuoro pois, tällä liikkeellä toivomme, että saamme tiistain ja keskiviikon kävijämäärät nousuun. Torstain Pohjois-Hervannan sählyynkin mahtuu lisää kävijöitä, joten välipäivää ei sählyporukan tarvitse pitää.

Sählääjille on suunnitteilla myös ihana lisäherkkupala, sillä todennäköisesti pääsemme aloittamaan uuden sählyvuoron sunnuntaisin klo 18 Linnainmaan koululla, kunhan jäävuorot ovat päättyneet (eli 26.3. alkaen). Tämä ei vielä ole 100% varmaa, koska salivarausta ei ole vahvistettu.

Jäävuoroista puheen ollen, muistutamme, että jäljellä vielä kolme ringettekertaa sunnuntaisin Koulukadun ykköskaukalossa 18.30. Kyseessä on mahtavan hieno laji, josta varmasti nauttivat ainakin kaikki ne, jotka ylipäätään jäähöntsyistä tykkäävät. Tarkoituksena on lähteä hakemaan tuota vuoroa myös ensi talveksi, ja siinä hommassa ovat kävijätilastot suurena apuna. Joten mars kaukaloon!

Eilen alkoi uusi lentopallovuoro, pro-lentis Etelä-Hervannan koulun isossa salissa maanantaisin 18.30-20. Heti ekalla kerralla oli tupa täynnä eli 14 pelaajaa, mikä lupaa tietenkin hyvää jatkoa ajatellen. Atalan vuorolla oli eilen vähän väljempää (8 peluria). Tämä ei kuitenkaan juurikaan johtunut uudesta vuorosta, sillä Hervannassa oli vain muutama peluri, joilla on ollut tapana käydä säännöllisesti Atalassa. Jatkoa ajatellen näyttää siis realistiselta, että saadaan nämä molemmat vuorot toimimaan hyvin. Usein kysellään, minkälaista lentistä pro-vuoroilla pelataan tai on tarkoitus pelata. Tästä voi tsekata vähän mallia siitä, miltä tuon vuoron on tarkoitus näyttää:

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”GacZd8m96w0″]

Futsalin puolella palataan ylihuomenna torstaina parin viikon tauon jälkeen Sammon lukiolle. Tauon aikana todettiin, että Kaarilan koulu ei ole hyvä korvikepelipaikka, ja siksi yo-kirjoitusten seuraavassa vaiheessa 9.-23.3. on Sammon tilalla torstaisin syksyltä tuttu Hervannan vapaa-aikakeskus klo 16-17. 

Ensi viikolla 27.2.-5.3. on Pirkanmaalla hiihtoloma ja siitä johtuen joidenkin koulujen salit ovat kiinni. Pelaamatta jäävät Atalan ja Hyhkyn lentisvuorot, Kaarilan perhesähly sekä Ristinarkun sählyvuoro, myös ringette on 5.3. tauolla. Kaikki muut vuorot pelataan ihan normaalisti, ja lentopallossa on lisäksi Atalan&Hyhkyn tilalle tarjolla ylimääräinen semi-tason vuoro maanantaina klo 20-21.30 Tesoman koulun alasalissa.

Osallistujat.com vaihtui Hobbydeediksi 4.2. eli noin 2,5 viikkoa sitten. Mitä mieltä olette olleet uudesta systeemistä? Näiden parin viikon aikana on monia asioita jo ehditty roimastikin parantaa ja joitakin Höntsyn kannalta tärkeitä juttuja on vielä tulossa. Uusimpana on Applen laitteille julkaistu oma sovellus, löytyy App Storesta nimellä Hobbydeed. Mikäli sinulla on mielessä palautetta, risuja/ruusuja tai parannusehdotuksia Hobbydeediin, laita aiheesta vaikka sähköpostia ilkka.virjo@hontsy.fi . Ja tietysti kaikesta muustakin Höntsyyn liittyvästä on palaute erittäin toivottua, kuten aina.