Höntsyn hinnastoon muutoksia 1.10.2022 alkaen

Korona-aika oli Höntsylle raskas, ja äsken päättyneellä tilikaudella tulos on jonkin verran tappiollinen säästötoimista huolimatta.  Tänä vuonna ovat lisäksi kustannukset nousseet rajusti, minkä jokainen on varmasti kaupassa käydessään huomannut. Vaikka odotammekin vilkasta talvikautta, ei Höntsy ei voi tässä tilanteessa muuta kuin liittyä joukon jatkoksi ja nostaa hintoja. Hinnaston muutokset tulevat voimaan 1.10.2022. 

Rahaa kuluu.

Kaikkiin hintoihin tulee tasaisesti noin 10% korotukset. Samaan aikaan vastaava korotus tulee myös Höntsyssä työskentelevien henkilöiden palkkioihin, jotta raha edelleen riittäisi ruokakaupassa johonkin.

Kerta- ja sarjalippujen osalta tämä tarkoittaa noin euron korotusta käynnin hintaan ja Höntsypassin kyseessä ollen noin viiden euron korotusta kuukaudessa. 

Höntsypassien osalta otamme tässä kohtaa huomioon ne asiakkaat, jotka tukivat meitä koronakurimuksen keskellä. Jos olet maksanut maksuja silloinkin, kun ei ollut pakko, pysyy passisi vanhan hintaisena pidempään. Tiedotamme tästä asiakaskohtaisesti niille, joita asia koskee. (Jos tiedotetta ei kuulu, vaikka pitäisi, ole siitä yhteydessä!).

Sarjalippujen käyttäjille tulee samalla myös iloinen uutinen, eli 10 kerran kortin voimassaoloaika kaksinkertaistuu, se on jatkossa voimassa puoli vuotta ostohetkestä lähtien.

1.10.2022 alkaen30.9.2022 asti
Kertalippu normaali / ale12 / 10 €11 / 9 €
5 kerran kortti, ei voimassaolorajoitusta, normaali / ale49 / 44 €45 / 39 €
10 kerran kortti, voimassa 30.9. asti 3 kk ostopäivästä, 1.10. alkaen 6 kk, normaali/ale89 / 79 €79 / 69 €
Vanhentuneen kortin käyttö, lisämaksu per kerta, vanha käytäntö3 € / 2 €
Vanhentuneeseen korttiin vuosi lisää käyttöaikaa, hinta per jäljellä oleva kerta3 / 2 €
Höntsypassin kk-hinta, 12 kk sopimuksella / ilman sitoutumisaikaa

(Huom. maksamalla vuoden kerralla saat yhden kuukauden kaupan päälle. )

49 / 64 €44 / 59 €

Sähköisten sarjalippujen tulo on muuttanut hieman sitä, millä tavoin voimme käsitellä vanhentuneita kortteja. Tästä johtuen uusi sääntö on, että voit kerran ostaa vanhentuneen sarjalipun loppuihin kertoihin vuoden lisää käyttöaikaa maksamalla kolmen euron (alekortissa kahden) lisämaksun per jäljellä oleva kerta.

Uusi hinnasto 1.10.2022 alkaen täällä

Vanha hinnasto 30.9.2022 asti täällä

Syyskuun loppuun asti on nyt loistava tilaisuus, sillä tehdessäsi nyt 12 kk sopimuksen Höntsypassista, tulee uusi hinta kohdallasi voimaan vasta sitoutumisajan jälkeen eli vuoden päästä.