Höntsyn pikkujoulut tulossa la 16.12. – ilmoittaudu juhlatoimikuntaan!

Nyt kannattaa kaikkien tallettaa lauantai 16.12. kalenteriinsa, sillä silloin vietetään Höntsyn pikkujouluja Klubi57-tiloissa Pinninkadulla! Luvassa huikeat bileet! 

Epic party coming 16th December, save the date! 

Tänä vuonna satsaamme nyt näihin kekkereihin erityisesti ja ne on suunnattu ihan koko Höntsylle. Pyritään luomaan vähintään yhtä hienot bileet kuin viime vuonna ”10-vuotisjuhlissa”. Luvassa ohjelmaa, arpajaiset ja ainakin jonkin verran myös tarjoilua. Juhliin on vapaa pääsy ja tila on omat juomat -pohjalta, joten lainaneuvottelujen kautta ei tarvitse näihin kekkereihin tulla.

Tälläkin kertaa ottaisimme mieluusti muutamia mukaan juhlan ohjelmaa miettimään ja järjestelyitä sumplimaan. Myös bileiltana tarvitaan eri vaiheissa apuja, tietenkään kenenkään omia bileitä pilaamatta. Onko sinulla mielessä jokin sopiva ohjelmanumero?

Ilmoittaudu mukaan juhlan taustavoimiin täällä! Erittäin mielellään otamme myös yrityksiä mukaan yhteistyökumppaneiksi, sponsoroi näitä hyvien ihmisten juhlia ja saa vastineeksi näkyvyyttä (ota yhteys ilkka.virjo@hontsy.fi tai 0405803727 tai voit ilmoittautua myös em. lomakkeen kautta).

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen tuonnempana, nyt tärkeintä että laitat lauantain 16.12. kalenteriin ja huolehdit, ettei sinne tule mitään duuneja tai muuta vähäpätöistä menojasi sotkemaan! 

Viime vuonna vietettiin nyt kohta jo 13-vuotiaan Höntsyn ”10-vuotisjuhlia” tällaisissa merkeissä: