Ilmoittautuminen Höntsy-Volleyn joukkueisiin kevääksi 2016

Höntsyn lentisseuralla Höntsy-Volleyllä on kolme Tampereen kuntosarjassa pelaavaa joukkuetta (kaksi miesten, yksi naisten). Nyt kysellään uusien pelaajien kiinnostusta liittyä mukaan kevätkaudella – ilmoita siitä 13.12. mennessä! Kevätsarja alkanee noin tammi-helmikuun vaihteessa, treenaamaan pääsee viimeistään vuoden alusta (ehkä aiemminkin). 

syyssarjaa mitja syöttääKevääksi ei perusteta uusia joukkueita, vaan uusia otetaan lopettavien tilalle tai kasvatetaan pelaajarinkiä. Kaikki eivät siis välttämättä pääse mukaan, vaan lähdetään joukkueiden tarpeista ja pyritään rakentamaan / paikkaamaan kokoonpanoja järkevällä tavalla. Mutta älä sinä mieti sitä, vaan ilmoita reippaasti halustasi tulla mukaan! Se ei tässä vaiheessa sido mihinkään, joten et voi hävitä mitään. Ainakin naisten joukkue ja toinen miesten joukkue tarvitsevat useampia lisäpelureita kevääksi, joten paikkoja on. 

Joukkueissa voi olla ”ydinryhmän” ja ”reservin” pelaajia, joista jälkimmäisille lähtökohtaisesti tulee vähemmän pelejä ja sitä kautta kausimaksukin on pienempi. Kevätkauden maksu, sisältäen pelit ja treenit, on ilman Höntsypassia roolista ja ryhmän koosta riippuen noin 110-195 euroa ja passin kanssa noin 40-95 euroa.

Kevätkaudeksi on joka joukkueelle tulossa oma salivuoro arki-illalle, jolla pelataan kotipelit ja harjoitellaan. Mikä vuoro kellekin tulee, siitä sovitaan yhdessä. Tarvittaessa treeneihin värvätään lisäpelureita toisista Höntsy-Volleyn joukkueista (tai muualta). Luultavasti tämän lisäksi on silloin tällöin lauantaisin seuran yhteisiä tapahtumia kaikille kolmelle joukkueelle.

Ilmoita kiinnostuksestasi pelata joukkueessa keväällä 2016 tällä lomakkeella 13.12.2015 mennessä! Näiden pohjalta tehdään täsmällisemmät tarjoukset (mikä joukkue, mikä rooli, mitä maksaa), joihin pitää sitten vastata kyllä tai ei.

Huom! Höntsyssä pääsee pelaamaan lentopalloa avoimilla pelivuoroilla melkein joka päivä. Sinun ei tarvitse ilmoittautua joukkueeseen päästäksesi lentistä lätkimään. (Se onnistuu paljon helpommin, ks. uuden höntsärin pikaopas.) Ilmoittaudu, mikäli nimenomaan sarjassa pelaaminen, yhdessä treenaaminen ja kehittyminen kiinnostavat. Ketään ei oteta joukkueisiin ”sokkona,” eli jos et ole ennestään höntsyvuoroilta tuttu niin jossakin kohtaa pitää käydä näyttäytymässä.