Ilmoittautuminen Höntsy-Volleyn joukkueisiin syyskaudelle

Haluatko pelata lentopalloa Tampereen kuntosarjassa tai käydä siellä pelaavan joukkueen harjoituksissa? Nyt siihen on mahdollisuus. Katso lisätiedot ja pistä oma ilmoittautumisesi tulemaan.

hontsyttaret pieni Huom. mikäli haluat pelkästään höntsäillä lentopalloa kaikille avoimilla vuoroillamme, sinun ei tarvitse (eikä pidä) ilmoittautua joukkueeseen. Syyskaudella tarjoamme kaikille avoimia lentisvuoroja kuutena päivänä viikossa, joten pelaamaan kyllä pääsee, eikä tätä varten tarvitse ilmoittautua mihinkään erityiseen ryhmään. Joukkueet ovat niitä varten, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan nimenomaan sarjassa ja myös harjoittelemaan yhteisiä kuvioita.

Höntsyn lentisseura Höntsy-Volleyllä oli viime kaudella kolme lentopallojoukkuetta Tampereen kuntosarjassa. Kaikki joukkueet nousivat kauden aikana yhtä sarjaporrasta ylemmäs. Miesten Höntsy Evolution Volley ja Höntsy-Volley Iskuri pelaavat syksyllä kuntosarja B:ssä (miesten tasot A-C), ja naisten Höntsyttäret pelaa syksyllä naisten kuntosarja A:ssa (tasot A-B).

Evolution jatkanee lähes täysin samalla kokoonpanolla kuin keväällä. Evolutionin jäsenten ei tarvitse täyttää tätä ilmoittautumislomaketta, mahdolliset muutokset sovitaan erikseen.

Iskurin ja Höntsyttärien osalta toivotaan, että kaikki kiinnostuneet – sekä uudet että vanhat pelaajat – täyttävät ilmoittautumislomakkeen.

Mikäli kiinnostuneita on riittävästi, voidaan lisäksi perustaa miesten C-sarjaan uusi joukkue.

Kuntosarjan taso on (Höntsyn vuorojen mittapuulla) kohtalaisen hyvä. Tavoitteena on saada kasaan kilpailukykyiset joukkueet, joten karsintaa voidaan harjoittaa. Sellaiset uudet pelaajat, jotka eivät ole meille Höntsyn vuoroilta tuttuja, pyritään katsastamaan jollakin vuorolla ennen joukkueeseen hyväksymistä.

evolution pieniJoukkueille pyritään kasaamaan myös harjoitusringit. Mukaan voidaan siis ottaa pelaajia, joilla ensisijaisesti ei ole paikkaa pelaavassa kokoonpanossa, mutta jotka saavat käydä harjoituksissa. Tämä on hyvä tapa tutustua toimintaan ja pedata pelipaikkaa jatkossa.

Iskurille, Höntsyttärille ja mahdolliselle uudelle C-sarjajoukkueelle tulee kullekin yksi oma viikoittainen salivuoro. Tällä vuorolla harjoitellaan ja myös pelataan kotipelit. Lisäksi pelataan vieraspelejä. Pelejä tulee syksyllä todennäköisesti noin 8-12 kpl. Joukkueen sopiva koko on noin 10-12 pelaajaa, joten kaikki eivät pelaa kaikkia pelejä – peliaika jaetaan tasapuolisesti. Pelit ovat Tampereen alueella arki-iltaisin.

Tämän lisäksi järjestetään alkusyksystä jonakin viikonloppuna ”joukkueen päivä” -tapahtuma, jossa on enemmän saliaikaa (4-5 tuntia) käytettävissä ja voidaan käydä läpi pelipaikkoja ja perustaktiikoita Höntsy-Volleyn valmennuskonsultin Toni Luhdin avustuksella.

iskuri pieniPelimaksut: Höntsypassin omistajalle joukkueessa pelaamisesta ei tule lisämaksua, mutta passi on tällöin pidettävä voimassa koko syyskauden (syys-joulukuu) ajan. Myös ilman passia on mahdollista osallistua. Tällöin maksu on joukkueen pelaajamäärästä riippuen noin 90-120 euron luokkaa. Pelkästään harjoitusrinkiin osallistuvan maksu syyskaudelta on pelaajamäärästä riippuen n. 60-80 euroa. Kapteenina toimivalle katsotaan maksuista joku pieni alennus, kullekin joukkueelle pyritään valitsemaan kaksi kapteenia. Lopullinen kunkin joukkueen kokoonpano neuvotellaan Höntsyn ja  kapteenien kesken.

Mikäli joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Ilmoittautumislomakkeella kysellään samalla sinulle sopivista pelivuoroista ja pääset äänestämään sopivinta vuoroa. Avaa ilmoittautumislomake tästä.

Ilmoittautumisaikaa 11.8.2016 asti (tapauskohtaisesti ja tarvittaessa voidaan vielä elokuun lopussakin ottaa pelaajia, mutta alkuvaiheessa ilmoittautuvilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä valikoituu joukkueen salivuoroksi).