Iltahöntsyt lauantaina 25.1.2020 Wanhassa Tapissa

Höntsyn 10-vuotisjuhlavuoden avajaispippalot pidetään lauantaina 25.1. noin klo 18 alkaen Nekalassa Wanhassa Tapissa. Tappi on luvannut tarjota kaikille tervetuliaisjuoman maksutta, joten kannattaa hinata itsensä paikalle. Ohjelmassa luonnollisesti perinteinen tietovisa ja vuosittaisten kausi-Oscarien jako. (in English, scroll down). 

Lämmintä tunnelmaa reilu vuosi sitten Höntsyn 8-v-saunaillassa.

Pallopelit ovat mahtavia, ja välillä on todella mukava myös istahtaa vähän alas ja turinoida kentältä tuttujen tyyppien kanssa. Kohta kymmenen vuoden kokemuksella voin todeta, että Höntsy ja höntsääminen ovat asioita, jotka vetävät puoleensa lähes yksinomaan mukavia ja hauskoja tyyppejä. Muihin tutustuminen kentän ulkopuolellakin siis todellakin kannattaa!

Nyt siihen tarjoutuu taas tilaisuus, kun vietetään Iltahöntsyjä ravintola Wanhassa Tapissa Nekalassa lauantaina 25.1. noin klo 18 alkaen. Tappi löytyy osoitteesta Jokipohjantie 18 ja bussi numero 10 pysähtyy aivan ravintolan oven edessä.

Ravintola on luvannut höntsäreille ilmaisen tervetulojuoman. Paikalle kannattaa tulla nälkäisenä, sillä keittiö on auki klo 22 asti ja sieltä saat reilut ruoka-annokset kohtuuhinnoin (ks. ruokalista).

Ohjelmassa tietenkin ennen muuta rentoa yhdessäoloa ja turinointia. Toisiin höntsäreihin tutustumista edistämään vedetään tuttuun tapaan Höntsyn tietovisa, höntsy-tyyliin satunnaisin joukkuein (kysymyksiä tulee kaikilta aihealueilta, eivät siis koske vain Höntsyä). Lisäksi jaetaan vuoden 2019 hymypoika-, hymytyttö-, sisupussi- ja possu-Oscarit, tule katsomaan kenelle kunnia tällä kertaa osuu (aiempien vuosien voittajat voit tsekata täältä).

Rakas veljeni Ville kirjoitti aikoinaan ensimmäisten Iltahöntsyjen (tammikuussa 2011) tiimoille hienon blogipätkän ”muistot voimavarana” . Siitä on vuosia vierähtänyt, uusia muistoja on tehty oikein urakalla, ja nyt meillä on taas hieno mahdollisuus kerääntyä yhteen hehkuttamaan niitä ja luomaan uusia.

Wanhassa Tapissa, lauantaina 25.1., tule sinäkin! 

English Summary:

The year 2020 marks the 10th anniversary of Höntsy, and to kick it off we gather together to spend a fun evening in Wanha Tappi restaurant, Nekala. Apart from lots of companionship we will have a traditional Höntsy Quiz with random teams (questions will be from all areas, not just Höntsy). Also we will be handing out the yearly Oscar prizes for 2019. The restaurant offers a free welcome drink to everyone from Höntsy. Be there!