Ilmoittautuminen koripalloon kesäksi 2018

Tänä kesänä on mahdollisuus järjestää koripallovuoro tutussa Amurin koulun salissa tutusti keskiviikkoiltaisin. Vuoro järjestetään, mikäli saadaan riittävästi ennakkoilmoittautumisia. Nyt voit ostaa koko kesän korikset (10 kertaa) hintaan 49/40 euroa. Jos sinulla on Höntsypassi ja haluat pelata korista kesällä, käy ilmoittautumassa. 

Kesäkoris on Höntsyn historian aikana ollut aika vaihteleva laji. Parina kesänä laji on pyörinyt mukavasti, useimpina taas ei kävijöitä ole saatu ja koripallo on jouduttu laittamaan kesätauolle. Nyt kokeilemme uutta lähestymistapaa. Kesävuoro on tarjolla talvelta tutussa paikassa ja tuttuun aikaan, eli Amurin koululla keskiviikkoisin 19.45-21.15. Kesävuoro pelataan ajalla 6.6. – 8.8. eli yhteensä kymmenen kertaa. Voit ostaa oman lippusi koko kesäksi nyt edulliseen hintaan 49 euroa (normaali) tai 40 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Lisäksi Höntsypassilaiset voivat käydä ilmoittautumassa mukaan ilman lisämaksua.

Mikäli ilmoittautumisia saadaan vähintään noin 15, laitetaan vuoro pystyyn. Jos/kun näin käy, voi vuorolla tietysti käydä myös tavallisilla Höntsyn kerta- ja sarjalipuilla.

Ilmoittaudu mukaan täällä.