Lentisturnaus la 19.5.!

Vuoden viidennen lentisturnauksen muoto päätettiin nettiäänestyksellä, ja niukaksi (52% äänistä) voittajaksi päätyi joukkueturnaus. Ilmoittautuminen tapahtuu yksilönä, mutta muodostamme etukäteen ilmoittautuneista mahdollisimman tasaiset joukkueet. Sarjatasoksi voit toivoa joko harraste-, semi- tai kilpasarjaa. 

Viime joukkueturnauksesta kuvaa…

Turnaus pelataan lauantaina 19.5. Kaukajärven vapaa-aikatalolla, noin klo 10-16. Ainakin epävirallista iltahöntsymeininkiä on myös luvassa, kun kyse on kevätkauden päätösturnauksesta.

Ilmoittautuessa estitetään sarjatoive, ja pääsääntöisesti sen mukaan pelaajat sijoitetaan. Sarjojen rajalla voi kuitenkin tapahtua liikettä pelaajamäärän ja pelaajien tason perusteella. Ehdottoman sarjatoiveen (en osallistu jos en pääse haluamaani sarjaan) voi esittää vain harrastesarjan osalta. On myös mahdollista, että sarjoja yhdistellään (semi+kilpa tai semi+harraste) – tämä tietenkin määräytyy joukkueiden määrän mukaan.

Kuhunkin joukkueeseen tulee tasan kuusi pelaajaa, joten tilanteesta riippuen aina viimeiset 1-5 ilmoittautunutta ovat varasijalla / odottamassa seuraavan joukkueen täyttymistä.

Tavoitteena on saada turnaukseen mahdollisimman tasaiset joukkueet. Tähän pyritään siten, että joukkueita ei arvota, vaan ne rakennetaan etukäteistietojen perusteella. Suurimman osan pelaajista tunnemme aika hyvin – lopuilta toivomme rehellistä kertomusta omasta lentistaustasta ja arviota tasosta. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti. Etenkin jos haluat ”uutena kasvona” kilpasarjaan, edellytetään hyviä perusteluita.

Mitaleita jaossa taas!

Pelimuoto, eli montako / minkäpituista ottelua joukkueille tulee, riippuu sarjojen joukkuemääristä. Todennäköisimmin pelataan tammikuun tapaan kahden erän mittaisia otteluita. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen.  Mikäli pelataan ensin alkulohkot ja sitten jatkopelit, tulee jatkopelejä yhtä lailla myös heikommin sijoittuneille joukkueille.

Joukkueille tulee pelivuorojen lisäksi myös tuomarivuoroja, jolloin joukkueesta joku / jotkut toimivat tuomarina ja pistelaskijoina. Tehtävää helpottamassa ovat käänneltävät pistetaulut.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 18.5. noin klo 12.