Kesäkuviot ja kysely!

Asiaa loppukevään ja alkukesän höntsyistä. Vastaa kyselyyn koriksesta ja perhehöntsystä! Sinustako Höntsyn vetäjä? Nyt haussa harrastevetäjiä kesäksi, lue lisää täällä

Kesä tulee Viinikkaan 25.5.
Kesä tulee Viinikkaan 25.5.

Vapun jälkeen jatketaan loppukevään ohjelmalla, joka kestää vain kaksi viikkoa (4.-17.5.).  Toukokuu mennään lyhyissä ohjelmapätkissä ja pelivuorot ovat osittain vielä hämärän peitossa, koska emme ole saaneet kaupungilta päätöksiä. Ilmeisesti henkilövaihdoksista johtuen päätökset tänä keväänä tuntuvat tulevan tavallista myöhemmin.

(LISÄYS 8.5.: nyt on alustavat versiot toukokuun lopun ohjelmasta ja kesäohjelmasta julkaistu. Ilouutinen on tekonurmivuoro sunnuntaille koko kesäksi. Nämä ohjelmat voivat vielä pikkaisen muuttua, ja voit asiaan vaikuttaakin vastaamalla koris- ja perhehöntsykyselyyn alempana.)

Mennäänpä tulevaa läpi hieman laji lajilta:

Pesäpallo alkaa ensi viikolla, ekat vuorot Kaupissa to 7.5. klo 20-21.30 ja su 10.5. klo 18.30-20.00. (24.5. alkaen su vuoro klo 17.30). Koko pesiskesän korttien ja joukkuepaikkojen myynti onkin jo täydessä käynnissä. Varsinkin naisia kaivataan vielä joukkueeseen.

Sähly ja säbä jatkuvat lähes entisellään 17.5. asti. Sen jälkeen ollaan pari viikkoa pääasiassa Raholan vuorojen varassa – mahdollisesti parit iltasählyt hankitaan, jos vain saadaan, kattausta täydentämään. Kesäkuun alussa siirrytään kesäohjelmaan, josta tulee näillä näkymin erinomainen. Vuoroja on tulossa Linnainmaan koululta, Raholasta ja Hervannan vaparilta. Hyviltä kentiltä siis, ja sopivasti eri puolilta kaupunkia.

Lentisvuorot kouluilla jatkuvat 17.5. asti, jonka jälkeen siirrytään näillä näkymin suoraan ulos Kaukajärven biitsikentille. Vuoroja sinne ei vielä ole saatu, mutta toivotaan, että ainakin viimevuotiset saadaan. Tarkoitus on kesällä kokeilla myös sitä, että toisella kentällä verkko on naisten korkeudella. Jos tämä naisten lentis lähtee kesällä mukavasti liikkeelle, laitetaan syksyllä sisällekin heille oma vuoro.

Jalkapallon pääareenana kesällä on Viinikan nurmikenttä, jonne kuitenkin päästään vasta 25.5. Tätä kirjoittaessa on vielä epäselvää, missä sitä ennen pelataan. Vanhastaan tiedämme, että hiekalle tai Koulukadullekaan ei kannata mennä, eikä ainakaan arki-illoille tekonurmivuoroja saa. Näin ollen todennäköisin skenaario on, että ensi viikosta alkaen kolmisen viikkoa pelataan futsalia keskiviikkoisin Raholassa ja jalkapalloa viikonloppuisin (sekä la että su) tekonurmella. Ilmoitamme pelipaikat ja -ajat heti kun saamme niistä tietää. 25.5. alkaen jatketaan sitten Viinikassa (ainakin ti, to, su, ehkä myös pe, varsinkin jos harrastevetäjä futikseen löytyy).

Koripallo jatkuu Ristinarkulla 11.5. asti. Viimevuotiseen tapaan kesä on epävarma. Haluaisimme, että koripalloilijat ja varsinkin kesäkoriksesta kiinnostuneet vastaisivat lyhyeen kyselyyn, jonka pohjalta päätetään miten edetään.

Perhesählyä pelataan torstaisin Kaarilassa 7.5. asti (helatorstain takia 14.5. jää pois) ja vielä ensi lauantaina 2.5. Etelä-Hervannassakin. Perhehöntsy kesällä on koripallon tapaan kysymysmerkki, johon haluaisimme teidän mielipiteitänne. Ulkona vai sisällä? Futista vai sählyä? Vastaa kyselyyn.

Pelipaikkojen ohella yksi merkittävä osa vuoropalapeliä ovat vetäjät. Olisitko sinä kiinnostunut vetämään Höntsyä kesällä? Lue lisää ja laita hakemus sisään täällä.