Pesäpallokesän 2019 ennakkomyynti & -kartoitus

Kesä on ovella! On aika ottaa selville, miten paljon pesäpalloa tänä kesänä Höntsyssä pelataan. Tähän voitte perinteiseen tapaan vaikuttaa ennakkomyynnin ja -ilmoittautumisen kautta. 

Pesäpalloilemaan!

Viime kesänä pelasimme Kalkun kentällä tiistaisin klo 18.30-20. Kesä oli siinä mielessä menestys, että varsin tasaisesti koko kesän ajan pelaamassa kävi mukavasti porukkaa. Kalkun kenttä todettiin myös hyväksi ja se tuli viime kesänä porukalle tutuksi.

Sama vuoro tiistaisin 18.30-20 jatkaa tämänkin kesän. Mikäli ennakkoon saadaan riittävästi ilmoittautumisia, pelataan Kalkussa myös sunnuntai-iltaisin (todennäköisesti noin klo 18 alkaen).

Mikäli ei tule ihmeellisiä sääilmiöitä vapun tienoilla, aloitetaan pelit heti vapun jälkeen – joko sunnuntaina 5.5. tai (jos sunnuntaivuoroa ei tule) tiistaina 7.5.

Pesäpallovuoroilla pyritään aina myös pelaamaan.  Räpylöitä, mailoja, kypäriä lainattavissa. Jos porukkaa on vähemmän, pelaillaan sovelletusti (esim. kolmella joukkueella etu-, takakenttä, lyöjät tai lyöntimyllyä, tms.) – tai jos enemmän, kierrätetään kolmea ryhmää, kaksi pelaamassa ja kolmas esim. lyöntiharjoituksissa.

Koko kesän pesiskortilla pelaat kaikilla kesän vuoroilla niin usein kuin haluat (toukokuu-elokuu). Pesiskortin hinta määräytyy sen mukaan, tuleeko vuoroja yksi vai kaksi. Kahdella viikoittaisella vuorolla hinta ennakkomyynnistä (5.5. mennessä) on 135 euroa tai alennettuna (opiskelijat, eläkeläiset ym. ei-työssäkäyvät) 120 euroa. Yhdellä viikoittaisella vuorolla hinta vastaavasti 75 / 65 euroa. 

Ennakkomyynnin päätyttyä koko kesän korttien hinta nousee jonkin verran, joten tämänkin vuoksi kannattaa toimia ajoissa. Mikäli olet kiinnostunut pelailemaan pesäpalloa kesällä muulla Höntsyn lipulla (esim. sinulla on Höntsypassi ja haluat pelata pesistä tai kävisit silloin tällöin kerta-/sarjakortilla), käy täyttämässä ennakkomyyntilomake. Nämäkin ilmoittautumiset vaikuttavat siihen, tuleeko pesistä yksi vai kaksi vuoroa.

Pelataanko kesällä yksi vai kaksi vuoroa: tämä pyritään lyömään lukkoon ennen vappua. Toivottavasti jo aiemmin, jos ilmoittautumisia tulee riittävästi kahta vuoroa ajatellen.

Kesän ennakkomyynti & ilmoittautuminen löytyy täältä. 

Pesikseen voit osallistua koko kesän passin lisäksi normaaleilla Höntsyn lipuilla (kerta-, sarjaliput tai Höntsypassi, ks. hinnasto).