Lentisturnauksen tuloksia

Lauantaina pelattiin vuoden toinen – ja kaikkien aikojen kolmas loppuumyyty – lentisturnaus. Tällä kertaa semi-sarjassa kilvoitteli kahdeksan ja kivikovassa kilpasarjassa neljä joukkuetta. 

Semisarjan ykköset, vasemmalta Arttu, Timo, Volodymyr, Joni, Lidia, Merle.

Isompi halli, sehän meidän pitäisi kohta jostakin löytää! Tälläkään kertaa kaikki halunneet eivät mahtuneet valitettavasti mukaan, ja rannalle jääneitä oli enemmän kuin koskaan. Kannattaakin olla ajoissa liikkeellä, kun seuraavan turnauksen ilmoittautuminen nyt avataan!

Semi-sarjassa pelattiin siis kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Runkosarjan jälkeen kaksi parasta jatkoivat ylempiin ja kaksi muuta alempiin välieriin – pelejä tuli toki kaikille saman verran menestyskestä riippumatta.

Turnauksessa pelasi useampi ennalta tuntematon peluri, ja tiedämme vanhastaan, että he voivat keikuttaa voimasuhteita joukkueturnauksissa aika merkittävästi. Lidian mukaan nimetyllä joukkueella (Lidia, Merle, Arttu, Volodymyr, Joni ja Timo) kävi tässä suhteessa paras tuuri tällä kertaa, ja joukkue marssikin lopulta ylivoimaiseen turnausvoittoon. Hopeaa saivat Ismot ja pronssia Ilet.

 

Kilpasarjan puolella Akit-joukkue viiletti läpi runkosarjan puhtaalla pelillä, ja rökitti Nikot vielä välierässäkin. Toinen välierä Teemujen ja Riinojen välillä oli todellinen trilleri, lopulta finaaliin Riinat 2-1 (18-21, 21-16, 11-8). Pronssiottelussa koko päivän alakynnessä ollut Nikot sai balsamia haavoille ja mitalia kaulaan rökitettyään Teemut suoraan 2-0.

Finaalissa siihen asti kaikki eränsä voittanut Akit joutui koville. Riinojen joukkue pystyi ehkä säilyttämään pelissä rentouden tiukoissa paikoissa hieman paremmin ja vei lopulta kultamitalit 2-0 (21-17, 21-17) – joukkueessa pelasivat Riina, Niku, Pasi, Antti Ki, Jarkko L ja Vesa-Matti.

Tästä vielä hieman tunnelmia ja palloja lauantailta, siltä osin kuin sattui kennolle tarttumaan:

Viime vuodelta tuttuun tapaan myös joukkueturnauksista saa pisteitä Vuoden Peippaaja – ja Iskuri-kisoihin. Heikoimmin sarjassa sijoittuneen joukkueen jäsenet saavat 5, seuraavan 10 jne. pistettä – semi-sarjassa voittajille tänään siis peräti 40 pistettä kokonaiskisaan. Molemmissa kokonaiskisoissa ykköspaikan haltija vaihtui tämän turnauksen myötä!

Alempana kokonaiskisan tilanteet yhden taulukko- ja yhden joukkueturnauksen jälkeen. Mikäli sijoituit alemmaksi ja haluat tietää tarkan pistemäärän / sijoituksen, voit  kysellä sitä sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi .

Seuraava turnaus on taas kokonaiskisan kannalta erittäin tärkeä, sillä taulukolla pelataan. Tuo turnaus on vuorossa lauantaina 6.4. alkaen noin klo 9 – pelipaikkana Sammon keskuslukion parketti. Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Peippaaja-kisa:

Peippaaja-kisassa Jussi Uotila nappasi 35 pistettä ja kiilasi kärkeen tässä vaiheessa. Kakkonen ja kolmenen Timo + Arttu sattuivat molemmat kultajoukkueeseen ja paransivat sitä kautta kokonaiskisan asemiaan todella runsaasti. Kisan nelonen Vili-Valtteri on kärkikuusikosta ainoa, jolla on tilillään vasta yksi osakilpailu.

1Jussi Uotila118
2Timo Honkola109
3Arttu Keskinen105
4Vili-Valtteri Jokinen100
5Jussi Koskimaa92
6Pasi Hätönen84
7Krista Lehtimäki81
8Kimmo Immonen80
9Vili Keinänen78
9Ismo Kivelä78
11Petra Järvimäki76
12Mika Kouhia75
13Lidia Lipke74
14Taneli Sainio73
15Marja Reunanen71
16Jaakko Peltoluoma70

Iskuri-kisa

Iskuri-kisassa kärkipaikka vaihtui, kun Antti Kivimäki kiilasi kultajoukkueeseen kuulumalla ohi Anssin, jonka joukkue jäi tässä turnauksessa neljänneksi:

1Antti Kivimäki115
2Anssi Tikkanen105
3Mikko Vauhkonen100
4Jari Rämö95
5Jarkko Leivo85
5Niku Hinkka85
7Jarkko Myllynen84
8Tero Savilaakso83
8Pekka Ihalainen83
10Ella Immonen82
11Janne Välikoski80
12Vesa-Matti Järvinen78
13Tomi Kytö74
14Aki Björksten73
15Teemu Rämö70