Rajattomat Höntsyt alkaen 39 €/kk! Että mitä?

Tänään myyntiin tulevat uudistetut Höntsypassimme. Tekemällä 12 kk sopimuksen voit saada rajattomat Höntsyt alle neljälläkympillä kuukaudessa. Se on vähemmän kuin viiden kerran kortin hinta, joten olemme suht luottavaisia että aika moni iskee näihin hintoihin kiinni. Raholan salibandyvuorot on uusissa passeissa erotettu lisähinnalla ostettavaksi kokonaisuudeksi, mutta eihän hinta niiden kanssakaan ole kuin 49 €/kk.

Todetaan heti kärkeen kaksi tärkeää asiaa: 1) Kerta- ja sarjalippujen suhteen mikään ei muutu. Niiden hinnat ja voimassaoloajat pysyvät ennallaan, ja niillä voi entiseen tapaan käydä kaikilla vuoroilla, myös Raholan salibandyssä.  2) Sama koskee nykyisiä Höntsypasseja. Mikään ei muutu ainakaan hyvin pitkään aikaan, mikäli et itse muutosta halua (tästä tarkemmin tuonnempana). Kaikki olemassa olevat passit lasketaan siis Plus-passeiksi, joilla voi käydä myös Raholan säbävuoroilla.

Uusilla hinnoilla pyritään tietenkin tekemään passista tuote, jonka aiempaa useampi ostaa. Yritys tarvitsee tasaista tulovirtaa, ja riittävä määrä kk-maksusopimuksia on yksi tapa varmistaa se. Tällä tavalla voidaan myös hinnoittelulla tasoittaa kausivaihteluita, eli saada tuloja silloinkin kun muuten on hiljaisempaa. Toiveissa on myös, että aiempaa useampi voisi nähdä näin edullisen kk-maksun eräänlaisen kannatusjäsenyytenä, jonka maksaminen ei harmita silloinkaan, kun ei tule käytyä kovin usein pelaamassa.

12 kk sopimuksen ottajille Höntsyn hinnat siis putoavat – osin jopa dramaattisesti, ja myös verrattuna vanhoihin alehintoihin ihan millä bonustasolla tahansa. Ilman sitoumusta otettava passi on selvästi kalliimpi, eli pyrimme kannustamaan sitoutumiseen. Sekään ei kuitenkaan ole erityisen paljon kalliimpi kuin mitä Höntsypassi on tähän mennessä ollut – lähes kaikkien potentiaalisten passiasiakkaiden kohdalla kyse on hintojen laskusta.

pluspassifionafutaajaErityisesti Perus-passin hinnoissa ennakoimme jo nyt sitä, että kaupungin vuorojen tilavuokriimme on luvattu laskua vuodenvaihteesta alkaen. Tätä kautta tulee mahdolliseksi näin edullisten hintojen tarjoaminen. Samasta syystä Raholan säbään on laitettu lisämaksu, sillä vuodenvaihteen jälkeen kenttämaksut siellä ovat entistä selvemmin firman ylivoimaisesti kalleimmat.

Plus-vuoroja voi tulla myöhemmin myös lisää. Plussalla voidaan varustaa vuoro, jonka järjestäminen on selvästi muita kalliimpaa. Raholan futsal-vuoroon ei plussaa ole haluttu (ainakaan toistaiseksi) laittaa, koska on haluttu pitää passi houkuttelevana futis- ja futsal-väelle, joille toistaiseksi on kokonaisuutena tarjolla vain kolme viikoittaista vuoroa.

Hyvin tarkasti sopimustekstiä lukeva bongaa myös maininnan muista mahdollisista lisämaksullisista vuoroista (plus-vuorojen lisäksi), mikäli ne voidaan selkeästi perustella. Kerron nyt, mitä varten tämä pykälä sopimuksissa on. Mitään tulevia kusetuksia tässä ei pohjusteta, vaan tämä voisi tarkoittaa: a) järjestämiskuluiltaan tosi kallista vuoroa, esim. jääkiekko hallissa; b) kursseja ja joukkueita, jotka tosin eivät nytkään ole normaalin viikko-ohjelman piirissä; tai c) tilannetta, jossa samassa paikassa järjestetään peräkkäin kaksi saman lajin vuoroa kapasiteetin lisäämiseksi, tällöin lisämaksu koskisi tilannetta jossa pelaa nämä molemmat.

Moni varmasti nyt kysyy, miksi uusissa Höntsypasseissa ei enää ole lainkaan opiskelija-/eläkeläis- tai mitään muitakaan alennushintoja. Tämä johtuu siitä, että uudet hinnat on haluttu tehdä kaikille mahdollisimman houkutteleviksi, ja ne on yksinkertaisesti tingitty niin alas kuin mahdollista. 39 €/kk rajattomista Höntsyistä ei ole paha enää useimmille alennuksia tarvitsevallekaan, ja valitettavasti tämän hinnan alle emme pysty menemään. Opiskelijallekin ko. hinta tulee jo kahdella viikoittaisella käynnillä selvästi sarjakorttia halvemmaksi.

Osittain samasta syystä uudessa valikoimassa ei enää ole myöskään drop-in-passia. Emme pystyisi tarjoamaan sitä enää juurikaan uutta 12 kk passia halvemmalla. Drop-in-passi ei myöskään ole ollut suosittu tuote, eli vain harva on sellaisen hankkinut – myöskään siksi emme sitä jatka.

Pöytä on katettu – iskekää kiinni! Oman Höntsypassisi perus- tai plus-versiona voit tilata käydessäsi höntsäämässä. Uusien passien kunniaksi avausmaksua ei peritä 11.9. mennessä tilatuista passeista. Kortit ovat myös upean näköisiä, kuten esimerkeistä näkyy. Mikäli haluat jonkin tietyn lajin ulkoasun korttiisi (säbä, lentis, futsal, koris), kerro siitä tilauksen yhteydessä tai sähköpostilla.

Mitä tapahtuu nykyisille Höntsypasseille ja Drop-in-passeille?

pluspassisannasahlariEnsinnäkin, passien jäädytys-/irtisanomisaika on syyskuun osalta mennyt, eli pian lähtevät syyskuun laskut tulee maksaa nykyisen sopimuksen mukaisesti ja vanhoilla hinnoilla.

Mikäli haluat uudenlaisen Höntsypassin,

voit vaihtaa sellaiseen kun mahdollinen nykyinen sitoutumisaikasi / jo maksettu passiaikasi päättyy. Esim. jos maksat syyskuussa 3 kk passipätkän, voit vaihtaa passisi uuteen aikaisintaan joulukuun alusta. Mikäli olet tarttunut tarjoukseen, jossa on jäljellä sitoutumisaikaa, voit vaihtaa passia aikaisintaan sitoutumisajan päättyessä.

Uuteen Höntsypassiin vaihtaminen on helppoa: täytä uusi passisopimus käydessäsi höntsäämässä. Uusi sopimus alkaa tällöin automaattisesti ensimmäisessä mahdollisessa kohdassa, eli maksetun ajan / sitoutumisajan päättyessä. Mikäli jatkat uudella passilla suoraan vanhan perään (välissä ei taukoa), ei avausmaksua peritä.

Jos et halua vaihtaa uuteen,

sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit pitää Höntsypassiasi tai Drop-in-passiasi aivan kuten tähänkin asti (ainakin) vuoden 2017 loppuun asti. Mikäli et itse halua muutoksiasi, sovelletaan kaikilta osin vanhaa hinnastoa ja vanhoja sopimusehtoja ainakin tuohon asti. Kuten sanottu, nykyiset passit lasketaan Plus-passeiksi, eli niillä voi käydä myös Raholan säbävuoroilla.