Suru-uutinen / Petrin muistamisesta

Ikäviä uutisia: Aktiivinen Höntsyn lentopalloilija Petri Mäntysaari on menehtynyt tapaturmaisesti. Ensi viikon lentopalloiluissa keräämme suruadressia luovutettavaksi omaisille. 

Petri Mäntysaari

Petri tuli tutuksi meille höntsyläisille viimeisen reilun vuoden aikana, sillä muutettuaan Tampereelle hän kävi hyvin aktiivisesti Höntsyn lentopallovuoroilla, usein toisen aktiivin eli siskonsa Kyllikin kanssa.

Petri oli varsin elinvoimainen veikko ja 64-vuotiaana mies parhaassa iässään. Suru-uutinen tulee siksi kaikille täytenä shokkina. Lauantaina 10.8. Petri oli mökillään liukastunut, lyönyt päänsä, pudonnut veteen ja tämän seurauksena hukkunut.

Tuntuu käsittämättömältä ja surulliselta. Voimme vain ottaa osaa omaisten syvään suruun. Höntsyläisten joukossa on varmasti monia, jotka haluavat muistaa Petriä ja ilmaista osanottonsa, ja sen vuoksi ensi viikon (26.8. alkava viikko) lentopallovuoroilla keräämme nimiä suruadressiin. Adressin luovutamme omaisille ennen hautajaisia, jotka pidetään sukulaisten kesken 6.9.

Adressiin voit nimen lisäksi kirjoittaa haluamasi muistosanat – tai halutessasi voit osallistua adressiin / muisteluun myös sähköpostilla – lähetä viestisi ensi viikon loppuun mennessä minulle ilkka.virjo@hontsy.fi .

Omasta ja Höntsyn puolesta vielä kerran osanotto kaikkien suruun, jossa toivottavasti voimme olla toinen toisemme tukena.