Syysohjelma & muita loppukesän mietteitä

Syksyn ohjelma on nyt ainakin alkusyksyn osalta valmis, ja niin sanottu normaali arki pyörähtää sen osalta käyntiin Höntsyssä 27.8. Kulunut kesä on itselleni ollut poikkeuksellinen muutenkin kuin hurjien helteiden takia.

Olen nimittäin itse hiljattain muuttanut Pispalasta Tohloppiin. Uudessa asunnossa on jonkin verran jo tehty ja tarkoitus tehdä vielä kattavasti remonttia. Vanhassa taas asuin itse melko tarkkaan 16 vuotta. Pieni vinkki täältä laatikkokaaoksen keskeltä teille kaikille: kannattaa varmaan muuttaa useammin! Tavaraa on kertynyt kaappien ja vinttien perukoille uskomattomat määrät.

Mulla on täällä kokonainen oma työhuone!

Jos siis jostakusta tuntuu, että minua on näkynyt viime aikoina Höntsyssä tavallista vähemmän tai että esim. viesteihin vastaaminen on kestänyt vähän tavallista kauemmin, niin havainto on taatusti oikea. Tavaroiden lajittelua, etsimistä, järjestämistä, etsimistä, hyllyjen pystyttämistä, hukassa olevien tavaroiden etsimistä… siitä on tehty tämä kesä, tietenkin runsaan hikoilun lisäksi.

Pikku hiljaa kuitenkin tavarat löytävät paikkansa ja laatikoiden määrä vähenee, ja on aika tarttua täydellä tarmolla Höntsyn syyskauteen. Tästä merkkinä mm. eilen vahvistettu 27.8. alkava syysohjelma. Siitä pienet kommentit alla laji kerrallaan:

Viime talvikauteen verrattuna isoimmat muutokset tapahtuvat lentopallossa, sillä useat vuodet tukikohtanamme toiminut Etelä-Hervannan koulu lanataan maan tasalle. Varsin monena iltana pelurit joutuvat totuttelemaan uusiin paikkoihin. Onneksi olemme kuitenkin onnistuneet löytämään korvaavat vuorot, eli pystymme tarjoamaan yhtä paljon vuoroja kuin viime kaudellakin! Syksyn aikana mahdollisesti joku vuoro vielä siirtyy nykyistä parempaan saliin.

Säbän & sählyn osalta mennään lähes täysin entisellä ohjelmalla, uutena juttuna on keskiviikon iltasählyjen pelaaminen Ristinarkun koululla. (Linnainmaalle ei valitettavasti arkivuoroja saatu, kytiksellä toki ollaan jos vapautuu).

Koripalloa tarjotaan ainakin aluksi viime kauden tapaan yksi vuoro keskiviikkoisin Amurissa.

Taas mennään!

Jalkapallossa ohjelma vaihtuu syyskuun alusta iltojen hämärtyessä. Syyskuun ajaksi saatiin vuorot huippukentiltä, eli kaikki kolme vuoroa tekonurmella Kaupissa. Keskiviikon ja perjantain vuorot jo klo 17, koska Kauppi 7:lla ei ole valoja (kakkoskentällä sunnuntaisin on). Viimeiset ulkofutikset pelataan lokakuun alussa. Tuon jälkeen siirrytään sisälle – futsalissa aiemmista tutuista vuoroista jatkavat tiistain Sammon lukion (klo 20) ja sunnuntain Pohjois-Hervannan (klo 17) vuorot. Hakusessa on kolmas viikoittainen vuoro hyvästä salista hyvään aikaan – jos sitä ei heti löydy, on kolmanneksi vuoroksi varattu torstai klo 16-17 Hervannan vapaa-aikakeskukselta.

Kausilajeista pesäpalloa lyödään vielä tiistaina 28.8. ja sen jälkeen laitetaan mailat ja räpylät talvisäilöön. Jäähöntsyihin Koulukadulle pyrimme ilman muuta saamaan kaikki kolme viimevuotista vuoroa (ma, ti, to 21-22) – toivottavasti saamme ne. Aloitus marraskuun puolivälin jälkeen, kelien mukaan.

Loppuun vielä muutama muistutus: Ensinnäkin, tämä ja ensi viikko pelataan vielä elokuun ohjelman mukaan. Toiseksi, otamme aina mieluusti vastaan palautetta. Kehuja totta kai, mutta jos jokin asia hiertää tai ihmetyttää, laita viestiä! Ongelmasta tietoiseksi tuleminen on ensi askel sen korjaamiseen. Kolmanneksi, voittoa tavoittelematon pallopeli-yhteisö Oy Höntsy Ab etsii jatkuvasti porukkaansa uusia harrastevetäjiä katso lisätiedot ja laita hakemus sisään.

Mahtavaa loppukesää kaikille!