Tammikuun tarjoukset & kevään ohjelmasta

Maanantaina 9.1. starttaa Höntsyn normaali talviohjelma. Suurin osa syksyltä tutuista vuoroista jatkuu entisellään, mutta muutamia pikku muutoksia / lisäyksiä tulee. Koripalloon on myös kevätkaudeksi tarjolla kausikortti. 

Koripalloa taas joulutauon jälkeen!

Koriskortilla pelaat koko kevätkauden 10-kortin hinnalla eli 89 / 79 euroa. Voit ostaa kortin verkkokaupasta tai käydessäsi vuorolla. Verkkokaupasta voit helposti ostaa myös sarjakortin tai esim. loppukauden kiekkokortin.

Talven huikeasta ohjelmasta otat parhaiten kaiken irti Höntsypassilla, jolla pelaat kaikkia lajeja niin usein kuin haluat. Nyt uuden 12 kk passin ottajalle huikea tarjous: tammi-helmikuu puoleen hintaan. 

Kevään ohjelmassa muutamia muutoksia syksyyn nähden. Sunnuntain Pohjois-Hervannan vuorot jäävät ainakin alkukaudesta pois – Pirkkahallin kauden päättymiseen eli 17.3. asti pelataan sunnuntain säbä ja futsal Pirkkahallin isoilla kentillä. Taustalla on parempien kenttien lisäksi se, että Pohjois-Hervannan koulurakennus menee elokuussa purkuun, joten siellä ei pelejä enää ensi kaudella kuitenkaan päästä jatkamaan, ja onkin tärkeää että Vehmaisten säbävuorot (to ja su) saataisiin hyvin toimimaan, sillä niille on luvassa jatkoa myös syksyllä.

Sammon lukion tiistai-illan futsaliin tulee tuttuun tapaan keväällä katkoksia yo-kirjoitusten myötä, mutta ei hätää, yo-kirjoitusviikkoina pelataan tiistain sijaan keskiviikkoisin Hervannan tredun salissa.

Lentopallon puolella pelaamme tutusti turnauksia, ja kaikki kevään turnauspäivät voi laittaa jo kalenteriin. Ne ovat 11.2., 18.3., 22.4. ja 20.5. – ensimmäisen eli 11.2. Vuoreksessa pelattavan taulukkoturnauksen ilmoittautuminen on nyt avattu.

Lentiksessä vuorot jatkuvat muuten samoina kuin syyskaudella,  mutta kovan kysynnän vuoksi tulee myös keskiviikkoillalle toinen vuoro. Ekalla viikolla 11.1. tarjolla on Hyhkyssä klo 19 semi ylempi ja Lielahden huikean hienossa isossa salissa semi alempi klo 20. Myöhemmin Lielahdessa pelataan semi ylempi, ja Hyhkyssä ainakin aluksi vuoroviikoin naisten oma lentisvuoro (minimitasona semi alempi) / yleinen semi alempi -tason vuoro. Vuoroviikkosysteemistä voidaan kevään aikana luopua, jos jompikumpi näistä on selvästi toista suositumpi.